Meny

Behandling på Gnist

Vi har nå åpner vi opp for 1-1 konsultasjoner på Gnist Gjettum.  Våre behandlere som vanligvis jobber på senteret på Nadderud er i en periode flyttet til senteret på Gjettum. 

Våre fysioterapeuter og manuellterapeuter er spesialister på muskel- og skjelettplager og ser fram til å hjelpe deg.

Bestilling av time hos våre private behandlere

Du kan nå  bestille time hos våre private behandlere på nett eller kontakte oss på telefon, 67 57 50 20 (telefontid man. - fre. kl. 08:00-12:00).

Allerede i behandling hos terapeut med kommunal avtale?

Dersom du var i behandling hos en av våre fysioterapeuter med kommunal avtale da vi måtte stenge virksomheten, kan du kontakte dem direkte på mobil for å avtale oppfølgingstime. Du finner kontaktinformasjon her.

Nyoperert og klar for rehabilitering?

Er du nyoperert og klar for opptrening/rehabilitering, kan du sende en mail til post@gnistrende.no og vi kontakter deg i løpet av kort tid. 

Viktig!

Når vi kommer i gang med konsultasjonene vil du motta en SMS med viktig informasjon som vi ber deg lese nøye. I forbindelse med den pågående koronasituasjonen, vil det være begrenset antall behandlere og pasienter tilgjengelig i våre lokaler.

Videokonsultasjon

Vi fortsetter med videokonsultasjoner som er godkjent til bruk i helsebransjen.

NB! De fleste forsikringsselskaper dekker bruk av videokonsultasjon i forbindelse med korona-situasjonen, kontakt dem og hør hva som gjelder for din forsikring.