Meny

Behandling

Ved Gnist har vi et bredt behandlingstilbud. Vi er ledende i markedet på kompetanse og driver forskningsbasert og oppdatert behandlingsvirksomhet. Vi har et tverrfaglig behandlingstilbud med 17 fysioterapeuter, tre manuellterapeuter, en osteopat, en akupunktør og en helsecoach. 
​Flere av våre terapeuter er spesialister i idrettsfysioterapi og manuellterapi.

Du kan bestille time direkte på vår onlinebooking eller ta kontakt med oss på 67575020.

Hvorfor velge Gnist?

Faglig dyktighet: På Gnist har vi et høyt fokus på å holde oss faglig oppdaterte. Det kommer stadig ny forskning som viser hva slags behandling som fungerer, og hva som ikke fungerer. Det er denne forskningen, kombinert med mange års erfaring, som avgjør hva slags behandling du får hos oss.

Bred kompetanse: På Gnist kan vi hjelpe deg med plager i håndledd, arm, albue, skulder, hofte, bekken, kne, legg, fot, ankel, muskler, nakke, rygg og kragebein. Vi kan også hjelpe deg med smertetilstander og andre sammensatte plager.

Fornøyde kunder: Mange av våre pasienter velger oss fordi de er fornøyd med tidligere behandling på Gnist, eller fordi de har fått Gnist anbefalt av venner og bekjente eller av annet helsepersonell.

Beliggehet: Du kan bestille behandling enten på vårt senter på Gjettum eller på Nadderud (i Nadderud Arena). Det er stor parkeringsplass utenfor begge våre sentre. Bussholdeplass og Avløs t-banestasjon ligger i umiddelbar nærhet til Gnist Gjettum og det er gangavstand fra bussholdeplass og Bekkestua t-banestasjon til Gnist Nadderud.

Trening for deg som er til behandling

Ofte vil trening være en sentral del av behandlingen. I slike tilfeller har du som går til behandling på Gnist en stor fordel, ettersom Gnist også er et topp moderne treningssenter. Det betyr at behandleren har tilgang til alt av treningsutstyr, slik at du kan få et presist og godt treningsopplegg.

Ønsker du å benytte treningstilbudet ved Gnist utenom din avtalte time hos en behandler, så anbefaler vi deg å kjøpe et treningsmedlemskap. Prat med din behandler om dette eller ta kontakt med resepsjonen.

 

Gnist sitt styringssystem for kvalitet er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.