Meny

Behandling

Spiller ikke kroppen på lag med deg?

Gjennom 30 år med fysioterapi og trening under samme tak, har vi hjulpet idrettsutøvere og folk flest med å redusere plager slik at de raskere kommer tilbake til et aktivt liv. Vi behandler idrettsutøvere på topp- og breddenivå, artrosepasienter, nyopererte, kronikere og folk flest - uansett alder og plager.

Har du en vond rygg, stiv nakke eller en skulder som ikke fungerer? Eller har du røket korsbåndet, har svangerskapsrelaterte plager eller operert hoften? Dette og veldig mye mer kan vi hjelpe deg med.

Våre behandlerer har unik kompetanse og lang klinisk erfaring. Etter en grundig undersøkelse, vil behandlerne - i samarbeid med deg, formulere en plan for den videre behandlingen og hjelpe deg med å realisere dine mål.

Spesialister med høy kompetanse

På Gnist har vi et meget godt arbeidsmiljø. Vi har stor fokus på fagutvikling, internundervisning og tverrfaglig samarbeid. Dette gjør Gnist til en svært attraktiv arbeidsplass, hvor alle brenner for en felles målsetting om å være ledende innen behandling og trening.

Våre behandlere er alle ledende innen sine fagfelt, og har meget god kompetanse på ledd-, muskel- og skjelettlidelser. Mange av våre terapeuter er spesialister med masterutdanning i manuellterapi og idrettsfysioterapi. I tillegg har flere videreutdanning innen kognitiv terapi, ernæring, fysisk aktivitet og prestasjonsfremmende trening. Mange av våre behandlere er i dag tilknyttet helseteam for ulike landslag, idrettsklubber og idrettslinjer ved videregående skoler. Vi har også behandlere som jobber tett med Olympiatoppen, og behandlere som er godkjente veiledere for masterstudenter i idrettsfysioterapi.

Forskningsbasert behandling

På Gnist har vi et høyt fokus på å holde oss faglig oppdatert. Det kommer stadig ny forskning som viser hva slags behandling som fungerer. Forskning, kombinert med mange års erfaring og en grundig undersøkelse, avgjør hva slags behandling du får hos oss.

Brukerundersøkelser viser at våre behandlere oppnår svært gode resultater med våre pasienter og vi scorer meget høyt på brukertilfredshet.

Behandlingsforløpet

Hos oss får du en grundig undersøkelse og kartlegging av aktuell problemstilling. Du får informasjon om kliniske funn, og sammen med deg utarbeides en behandlingsplan med målsettinger basert på forskning og lang erfaring.

Noen trenger bare et par behandlinger, mens andre trenger oppfølging over lengre tid i kombinasjon med trening. Våre behandlere er profesjonelle og vil i samarbeid med deg, lage en plan som hjelper deg tilbake til et aktivt liv.

Timebestilling

Hos oss kan du få du time på dagen. Du trenger ikke henvisning fra lege eller være medlem hos oss.

Er du operert og har en langvarig opptreningsperiode foran deg, gravid eller sykemeldt blir du prioritert hos våre behandlerer med driftstilskudd.

Ring resepsjonen på 67575020, eller bestill time på vår hjemmeside.

Forsikring

Vi samarbeider med forsikringsselskaper i forhold til helse- og ulykkesforsikring, og har behandlere som er kvalitetsgodkjente av forsikringskontorene. Ta kontakt med forsikringsselskapet ditt, og be om en time hos oss.

Trening for deg som er til behandling

Gnist er også et topp moderne treningssenter, noe som gir deg som pasient en stor fordel da trening ofte er en sentral del av behandlingen. Ønsker du å benytte treningstilbudet ved Gnist utenom din avtale med behandler, har du som pasient mulighet til å få et gunstig tilbud på trening. Prat med din behandler om dette.

 

Gnist sitt styringssystem for kvalitet er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.