Meny

Treningssal

I våre topp moderne treningssaler finner du alt utstyret du trenger for å trene riktig og variert. Vi har utstyr fra Technogym - verdens ledende produsent av treningsutstyr.

Våre personlige trenere, som alle er fysioterapeuter eller har bachelor fra NIH, hjelper deg med å sette opp et treningsprogram og lærer deg å trene riktig.

Tredemøller

Vi har topp moderne tredemøller, for deg som vil løpe eller gå - flatt eller i motbakke. 

Ergometersykler

Vi har både tradisjonelle sykler og sykler der du sitter med ryggstøtte. Skånsom og effektiv kondisjonstrening.

Elipser/synkro & Vario

For deg som ønsker variasjon, eller mer skånsom trening enn tredemøllen, er synkro eller vario perfekt. Med sirkulære bevegelser blir belastningen på muskler og ledd lavere og du får også brukt armene.

Roapparat

Roapparat er fin trening for hele kroppen. Du bruker både ben, overkropp og mage/rygg. Skånsom og effektiv trening.

Styrkeapparater

Vi har en rekke ulike styrkeapparater for å trene alle deler av kroppen. Våre personlige trenere og fysioterapeuter hjelper deg med hvilke apparater du bør bruke, og lærer deg å bruke dem riktig.

Slynger

Vi har slynger for trening av hele kroppen. Topp trening for styrke og stabilitet. Slyngeøvelser er viktig å utføre korrekt - våre personlige trenere og fysioterapeuter lærer deg hvordan.

Easyline

Easyline er enkle og trygge styrkeapparater, uten noen innstillinger. Du kan bruke apparatene på egen hånd eller delta på våre Easylinetimer med instruktør.

Frivekter

Vi har det du trenger for å trene frie øvelser. Manualer opp til 32 kilo, stativ for knebøy og benkpress, komfortable treningsbenker, trekkapparater og apparater for kroppshevinger og dips.

Baller, bosu og matter

Vi har baller i ulike størrelser, bosu`er, ulike balanseputer, matter og annet utstyr du trenger for å trene styrke og balanse.