Meny

Personlig trener

Med en personlig trener får du tett og individuell oppfølging, slik at du får akkurat det du ønsker ut av treningen. Treneren hjelper deg med å øke motivasjonen, yte mer og innarbeide gode treningsvaner, slik at du lykkes både på kort og lang sikt.

Våre trenere har meget høy kompetanse og er utdannet fysioterapeuter eller har en bachelor fra NIH.

På Gnist kan du ha personlig trener alene (PT en til en), sammen med en annen (PT Duo) eller i en liten gruppe med oppfølging av en eller to personlige trenere (PT gruppe).

Hvorfor PT?

Ønsker du å få mer ut av tiden du bruker på trening? Vil du lære å trene enda riktigere? Ønsker du raskere fremgang? Vil du ha en morsom og variert treningsøkt? Eller kanskje trenger du hjelp til å komme skikkelig i gang med treningen og etablere varige treningsvaner?

Våre personlige trenere kan hjelpe deg med alt dette. Og mye mer! Ta gjerne kontakt for en prat om hvordan vi kan hjelpe nettopp deg.

Hva er viktigst for PT-kundene?

Undersøkelser fra treningsbransjen viser at PT-kunder er opptatt av å få resultater, men de er aller mest opptatt av alt de lærer gjennom samarbeidet med en personlig trener. Lærdom de har nytte av resten av livet. De lærer hvordan de trener riktig, så det blir lettere å gjennomføre treningen, også på egenhånd. De lærer seg å opprettholde motivasjonen, å benytte ulike verktøy som hjelper dem å trene regelmessig, i lang nok tid til å virkelig bli hekta på treningen.

Hva er en typisk PT-kunde?

Hos oss er det mange ulike mennesker som benytter personlig trener. Noen bruker det i en periode. Noen bruker det ukentlig i måneder eller år, og noen treffer treneren i ny og ne for å gjøre opp status og få litt hjelp videre.

Noen eksempler på PT-kunder på Gnist

  • 80-åringen som ønsker en bedre hverdag og litt mindre vonde knær
  • Idrettsutøveren som skal prestere i idretten sin
  • Han som aldri har trent på treningssenter og ønsker en ekstra god start
  • Hun som allerede har trent en stund, men synes det har stoppet litt opp og har gått litt lei
  • Han som trenger en PT som venter på han for at han skal komme seg på trening
  • Hun som vil være helt sikker på å trene riktig, for å unngå skader eller forverring av smerter
  • Han som har lite tid til å trene, og ønsker maks utbytte av den tiden han bruker
  • Hun som trener jevnlig, men trenger hjelp til å presse seg litt mer for å få bedre resultater
  • Han som skal gå Birken, søke opptak på Politihøgskolen eller ønsker å komme i form til en annen konkurranse eller test