Meny

Våre personlige trenere

På Gnist har vi mange meget dyktige og faglig sterke personlige trenere. Alle er utdannet fysioterapeuter eller har en bachelorgrad fra NIH.

Våre trenere kan lære deg å trene riktig slik at du får de resultatene du ønsker. Du kan ha en enkelttime med treneren for å gå gjennom treningsprogram eller du kan ha faste møter over tid for å sikre at du trener helt riktig, gjennomfører det du skal og får variasjon og fornyelse i treningen.

Dersom du ønsker en time med en av våre personlige trenere, kan du ta direkte kontakt per mail eller ringe 67575020.

Nedenfor kan du lese litt om våre trenere.

silje@gnistrende.no

Silje Røksund Johannessen

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo og har bachelor i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøyskole. Jeg fokuserer på langsiktighet i treningen og varig livsstilsendring. Trening med meg vil være tilrettelagt slik at du når ditt mål med treningen. Jeg har jobbet i treningsbransjen i mange år og har erfaring både som leder, fysioterapeut og personlig trener.Jeg er gruppetreningsinstruktør i zumba, step, styrke, sykkel, pilates m.fl. Videre har jeg jobbet med idrettsutvikling gjennom Norges Idrettsforbund og Olympiske komité.

Jeg er leder for treningsavdelingen på Gnist og har et ønske om at at alle skal finne seg til rette i treningsmiljøet vårt. Jeg opplever at Gnist er unikt treningssenter med fornøyde medlemmer. Jeg ønsker å oppleves som tilnærmelig og synlig for deg som er medlem. Jeg ønsker at du skal bli sett når du er hos oss, og oppleve stor treningstrygghet.

steffen@gnistrende.no

Steffen Brufladt

Jeg har master i fysisk prestasjonsevne, med spesialisering i idrettsfysiologi og biomekanikk fra Norges Idrettshøgskole. Jeg har en  variert idrettsbakgrunn, og konkurrerer for tiden aktivt i ultraløp. Derfor har jeg en ekstra interesse for teknikk- og løpsanalyse, og intensitetsstyring av utholdenhetstrening. 

Jeg jobber som personlig trener og gruppeinstruktør på Gnist. For meg er det viktig å kunne gi et effektivt og trygt treningsprogram for at du skal nå dine målsetninger. Treningen med meg skal være variert og morsom. Dette gjør jeg ved å sette vitenskap og kunnskap på området ut i praksis.

henriette@gnistrende.no

Henriette Brynsett Digranes


Jeg har en bachelorgrad fra Norges idrettshøgskole innen trening, coaching og idrettspsykologi. I tillegg har jeg utdannelse i psykologi, pedagogikk og samfunnsfag.

På Gnist jobber jeg som personlig trener, treningsveileder og gruppetreningsinstruktør.
Ved siden av mine timer som gruppetreningsinstruktør, trener jeg selv mye styrke og mobilitet, samt CrossFit, løping og dans. Jeg har alltid vært glad i å bevege meg, og har tidligere drevet mye med Street Dance og fotball.
Glede og mestring gjennom bevegelse og fysisk aktivitet er noe jeg verdsetter høyt, og ønsker å videreføre til deg som kunde.
 
Jeg er opptatt av variasjon i treningen, samt indre motivasjon og treningsglede.
Sammen skal vi jobbe målrettet, skape positive endringer, og en livsstil som varer.
Treningen vil være tilpasset deg, og ha et helhetlig fokus, da kropp både er like mye fysisk som mentalt.
Som ytre motivator skal jeg sørge for at du får riktig og oppdatert trening, og gi deg nøkkelen til å finne din egen indre drivkraft når det kommer til fysisk og psykisk helse.

anna@gnistrende.no

Anna Rudden Løvland

Jeg er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo og Akershus, i tillegg til personlig trener kompetanse fra Safe Education. Jeg har også kompetanse med trening under og etter kreftbehandling (Aktiv mot kreft) og artrose (AktivA). 

Jeg har tidligere jobbet som fysioterapeut i kommunehelsetjenesten, i tillegg til at jeg har vært instruktør i frisklivsgrupper, styrke- og balansegrupper og treningsgrupper for hjerteopererte.

På Gnist jobber jeg som personlig trener. Mine spesialfelt er rehabilitering, styrketrening og livsstilsendring. Jeg er spesielt interessert i styrketrening og mener at det bør ha en plass i alles hverdag, enten målet er å stramme opp, komme tilbake etter en skade eller mestre en krevende hverdag. Jeg har fokus på god teknikk, riktig belastning og stødig progresjon. For meg er det svært viktig at kundene mine blir trygge i øvelsene vi gjør, at treningen er funksjonell og har stor overførbarhet til hverdagens utfordringer.

Det er aldri for sent å bli sterkere eller komme i bedre form. Basert på dine evner, forutsetninger og ønsker, hjelper jeg deg på veien mot dine mål.

stefania@gnistrende.no

Stefania Skorski

Jeg har en bachelor i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole med fokus på fysisk aktivitet og helse. Derfor er jeg svært opptatt av hvordan fysisk aktivitet påvirker hvordan vi har det, både fysisk og mentalt. 

Vi mennesker er skapt for bevegelse, derfor tror jeg sterkt på at veien til optimal helse er – sammen med riktig kosthold, stressreduksjon og nok søvn – tilstrekkelig bevegelse og styrking av kroppen. Trening bør være variert, naturlig og funksjonell. På denne måten blir treningen også meningsfull, du får mer motivasjon og blir glad i å bevege deg – når som helst og hvor som helst! 

Som personlig trener er jeg rolig, lyttende og motiverende, og vil kontinuerlig holde meg oppdatert på ny forskning innen trening og helse. Jeg er opptatt av et godt samarbeid, og vil følge deg tett opp på veien mot målene dine. Naturens positive virkning på helsen er noe jeg har en spesiell interesse for, og jeg tar deg gjerne med ut og trener, uansett vær. 

La meg hjelpe deg til å bli sterk, frisk og lykkelig!


christian@gnistrende.no

Christian Vilming

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Karolinska Institutet i Stockholm. Jeg er i tillegg utdannet som personlig trener og har diverse emnekurs i fysiologi ved Norges idrettshøgskole. Jeg har en bachelor i ernæring ved Atlantis medisinske høyskole. De siste årene har jeg jobbet som treningsveileder, personlig trener, kostholdsveileder og fysioterapeut på Gnist.

Formidling om de positive effektene av fysisk aktivitet på menneskets fysiologi står høyt hos meg. Ved å kombinere beste tilgjengelige vitenskap om fysisk aktivitet og helse med praktisk erfaring, kan jeg legge forholdene til rette for at du skal lykkes med å nå dine mål!

benita@gnistrende.no

Benita Lundgren

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Umeå Universitetet i Sverige og har hele min yrkeskarriere jobbet med fysisk aktivitet og helse - som fysioterapeut, leder, treningsveileder, instruktør og personlig trener. På Gnist jobber jeg som treningsveileder, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg har bred erfaring fra en rekke idretter, hvorav multisport, sykkel, ski og løping har vært dominerende de siste årene.

Fysisk aktivitet, livsstil og helse har alltid vært min store lidenskap. Vi er skapt for bevegelse og det er gjennom bevegelse vi får utnyttet kroppens hele potensiale. Det å kunne hjelpe mennesker å finne frem sitt potensiale og oppleve treningsglede, mestring og fremgang er utrolig givende for meg.

Trening med meg vil være inspirerende, morsomt, variert og effektivt og du vil utfordres både fysisk og mentalt. Sammen skal vi ha en spennende og målrettet reise frem mot akkurat DINE mål, uansett nivå.

joakim@gnistrende.no

Joakim Andre Solberg

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo. Jeg har hele livet vært en aktiv idrettsutøver og har bred erfaring innen blant annet fotball, ishochey og amerikansk fotball, samt kondisjons- og styrketrening. Jeg jobber som fysioterapeut, personlig trener og er medisinsk ansvarlig for et amerikansk fotballag, hvor jeg selv er aktiv utøver. 

Jeg er lidenskapelig når det gjelder idrett, trening og helse og er opptatt av at vi sammen skal nå dine målsetninger gjennom forskningsbasert, funksjonell og individuell tilrettelagt trening. Trening med meg vil være både utfordrende, morsomt, variert og samtidig ha fokus på korrekt teknisk utførelse for å gi deg kunnskapen til å lykkes med treningen på egenhånd. Så - avhengig av om målet ditt er stor eller lite, sammen skal vi jobbe for å virkeliggjøre dem!

tuva@gnistrende.no

Tuva Bilov-Power

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo og Akershus, og jobber for tiden i turnus. Idrett og trening har alltid vært en stor del av livet mitt, og noe jeg finner stor glede i. Jeg var tidligere aktiv håndballspiller og gikk toppidrett håndball med treningslære på videregående. De siste årene har jeg jobbet som instruktør på ulike treningssentre, og er kurset innen flere treningskonsepter.

For meg er det viktig å tilrettelegge for hver enkelt kunde. Alle behov er forskjellig, vi motiveres ulikt og mål er individuelt. Derfor legger jeg grundig arbeid i å skreddersy, identifisere og prøve de metodene som gjør at du som kunde finner trenings- og bevegelsesglede. Jeg har stor lidenskap når det gjelder å trene andre, og håper å kunne «smitte» nettopp deg med god energi!
Jeg vil sørge for motiverende treningsøkter med variert trening av god kvalitet. Jeg er opptatt av å være en god treningsveileder og samarbeidsparter for å oppnå dine ønskede resultater.