Meny

Vi hjelper deg i gang med treningen - prøv oss ut september!

Visste du at de fleste trener for å bli i bedre humør? Og at forskning viser at trening hjelper både på humør og helse, og at det kan forebygge og bedre flere sykdommer og diagnoser? Riktig trening gir mer overskudd og bedre helse, og hjelper deg også til å takle en hektisk hverdag på en bedre måte.

Prøv Gnist i dag - meld deg på her

Fyll ut skjemaet så vil en av våre medarbeidere kontakte deg for å hjelpe deg i gang eller gi deg mer informasjon.

Gnist har vi meget høy kompetanse på trening på ulike nivåer innen et mangfold av idretter, aktiviteter, konkurranser, sykdommer, skader, aldersgrupper og samfunnslag. Vi har 30 års erfaring med trening, behandling - og ikke minst med fornøyde brukere. Det er vi stolte av!

Vi har fantastisk hyggelige og imøtekommende medarbeidere, nytt utstyr og uformell stemning blant både medlemmer og de som jobber her. Smilet sitter løst og den gode kommentaren likeså.

Gnist er et sted som gir deg mulighet til å vokse og gro, med kyndig veiledning og på egne premisser, hva enn målsetningene dine måtte være. Ønsker du å bli sterkere? Få bedre kondisjon? Bedre balanse eller avspenningsøvelser? Eller bare å oppleve at trening gir mer overskudd i hverdagen? Trenger du behandling er det raskt å få time hos en av våre flinke behandlere. 

Er du i tvil om du får det til eller vil trives hos oss? Nå gir vi deg muligheten til å prøve!

Augustkampanjen gir deg mulighet til å prøve tilbudet vårt ut september uten noen videre forpliktelser*

Velger du Gjettum får du – uten ekstra kostnader – hjelp av personlig trener for å komme i gang. Vi har store krav til kvalitet, og våre personlige trenere har minimum bachelor i fysioterapi og/eller fra Norges Idrettshøgskole. I tillegg er de hyggelige og har en god porsjon godt humør og humor. Vår treningssal er utstyrt med det nyeste utstyret, så her finner du alt du trenger. Du kan også prøve våre sal- og sykkeltimer, her finner du helt sikkert noe som passer for deg! Skynd deg å ta kontakt med resepsjonen på Gjettum så kommer du i gang jo før jo heller!

Velger du å trene på Nadderud får du tilgang til vårt flotte senter i Nadderud Arena. Her trener du på egenhånd på nytt og egnet utstyr. Tenker du at du kunne trengt litt starthjelp tar du kontakt med en av våre personlige trenere på stedet så får du booket en time.

*Tilbudet gjelder ved registrering senest 31.august 2019. Du betaler innmeldingsavgift når du registrerer deg. Dersom du ikke ønsker å fortsette må du gi oss skriftlig beskjed innen 27. september. Ellers vil medlemskap med 12 mnd binding aktiveres. NB, vi har 18 års aldersgrense for trening. Er du mellom 15 og 18 år må du kjøpe en oppstartspakke ung for å trene. Dette gjelder også dersom du vil prøve oss.