Meny

Nadderud

I januar 2015 åpnet vi vårt senter på Nadderud. Vi holder åpent 06:00-24:00 alle dager, hele året. I beste Gnisttradisjon vil vi også her tilby trenings- og behandlingskompetanse i flotte og moderne lokaler. Vi har manuellterapeut, idrettsfysioterapeut og fysioterapeuter på Nadderud, i tillegg til personlige trenere med fysioterapiutdannelse og tilleggsutdannelse innen trening. Senteret har fysioterapeuter og personlige trenere til stede i store deler av åpningstiden, men vil i perioder være ubemannet. Senteres medlemmer vil ha tilgang til lokalene med sitt personlige medlemskort. Medlemmer ved Gjettum vil ha tilgang til å trene på Nadderud uten ekstra kostnad.

Trening på Nadderud for medlemmer på Gjettum - praktisk informasjon
  • Er du medlem på Gjettum kan du også trene på Nadderud. For å komme inn i lokalene på Nadderud må du henvende deg i resepsjonen på Gjettum for å ta fingeravtrykk. 
  • Ønsker du å registrere trening du gjør på Nadderud bruker du Mywellness appen på telefonen din. Les mer her
  • Ønsker du tilpasninger i treningsprogrammet ditt for å trene på Nadderud kan du bestille en time for gjennomgang. Les mer her
Trening på Gjettum for medlemmer på Nadderud
  • Er du  medlem på Nadderud og ønsker av og til å ta deg en treningsøkt på Gjettum, så kan du betale drop-in. Du kan da delta på gruppetime og/eller trene på egenhånd.
  • Ser du at du ønsker tilgang til å trene også på Gjettum kan du oppgradere medlemskapet ditt. Kontakt oss for mer informasjon