Meny

Riktig trening for deg

Hva ønsker du å få ut av treningen din? Hva slags trening liker du å drive med? Hos oss har du alle muligheter for å trene riktig og variert, på egenhånd eller sammen med andre. Vi hjelper deg gjerne med å finne treningen som passer for deg!

Hjelp til riktig trening

Våre personlige trenere, som er fysioterapeuter, hjelper deg med å finne treningen som passer for deg. Alle våre medlemskap på Gjettum har 2 oppstartstimer med personlig trener inkludert. Du kan kjøpe oppstartspakke med personlig trener både på Gjettum og på Nadderud.

Trene eget program i treningssal

I våre flotte treningssaler kan du trene ditt eget program. Vi har topp utstyr som gir deg alle muligheter til å trene riktig og variert.

Saltrening

På Gjettum har vi et variert utvalg saltimer. Våre inspirerende instruktører motiverer deg gjennom morsom og riktig trening sammen med andre.

Spinning

Vi har sykkeltimer på ulike nivåer på vårt senter på Gjettum. Skånsom og effektiv trening, ledet av våre dyktige sykkelinstruktører.

Personlig trening med fysioterapeut

Noen timer med personlig trener gir deg enda bedre utbytte av treningen og gjør at du kommer skikkelig i gang. Vi har personlige trenere både på Gjettum og på Nadderud.

PT-grupper - trening i små grupper

I en PT-gruppe trener du i fast gruppe sammen med inntil 8 andre. Effektivt, lærerikt og motiverende! PT-gruppene settes opp både på Gjettum og på Nadderud.