Meny

Medlemsfordeler

Med et medlemskap på Gnist har du mange muligheter. Medlemmer ved Gjettum gir adgang til å trene både på Gjettum og på Nadderud. I tillegg inngår gruppetimer i medlemskapene på Gjettum. Medlemmer ved Nadderud har adgang til trening på Nadderud.

Gnist Gjettum

Veiledning av personlig trener

For å gi deg en god start får du en oppstartstime med en av våre personlige trenere. Våre personlige trenere er utdannet fysioterapeuter eller har 3 årig bachelor fra Norges Idrettshøgskole. 

Variert gruppetrening

Som medlem på Gjettum har du tilgang til et variert utvalg saltimer. Vi har ca. 50 gruppetimer hver uke, og relativt små grupper med maks 30 deltagere, noe som gir deg god oppfølging av instruktøren. Nadderud-medlemmer får redusert pris på Drop-in på gruppetimene på Gjettum. Ta kontakt med resepsjonen eller ring 67575020 for mer informasjon. Les mer

Spinning

Vi har sykkeltimer med ulik varighet og intensitet. Vi har også noen pulsbaserte timer. Du ser pulsen din underveis, noe som sikrer at du får optimalt utbytte av treningen. Les mer

Betjent resepsjon

Resepsjonen er betjent i hele åpningstiden på Gjettum. 
Ring oss på nummer 67 57 50 20 eller stikk en tur innom for en prat.

Gratis kornblanding og kaffe

Vi serverer gratis kornblanding i hele åpningstiden, slik at du kan spise litt etter en god treningsøkt. Vi serverer gratis kaffe frem til kl. 14.00.

Gnist Gjettum og Gnist Nadderud

Tilgang til Mywellness cloud

Som medlem får du tilgang til denne unike løsningen. Via en app på din telefon får du full oversikt over din trening. Du kan se og endre dine treningsprogrammer, registrere trening både på Gnist og andre steder og delta på morsomme utfordringer. Lærerikt og motiverende! 

Topp moderne treningssal

I våre lokaler har vi alt du trenger av utstyr for å trene riktig og variert. 

Personlig trener

Trenger du litt ekstra hjelp til å trene riktig og regelmessig så kan våre dyktige personlige trenere hjelpe deg med dette. Les mer

Rask behandling

Skulle du trenge behandling hos en av våre behandlere, så er du som medlem sikret rask behandling. Vi hjelper deg innen 24 virketimer. Les mer 

Gratis parkeringsplass

Vi har stor, gratis parkeringsplass i tilknytning til begge våre sentre.

Lange åpningstider

På Gjettum har vi følgende åpningstider: mandag-torsdag kl. 06:15-22:00, fredag kl. 06:15-20:00, lørdag 09:00-18:00, søndag 10:00-19:00. Vi har noe reduserte åpningstider på helligdager.
På Nadderud har vi åpent alle dager, hele året fra 06:00-24:00. Alle våre medlemmer ved Gjettum kan trene på Nadderud.

Andre medlemsfordeler
  • Nadderud-medlemmer får rabatt på Drop-in på Gruppetimer på Gjettum. Ta kontakt med resepsjonen eller ring 67575020 for nærmere informasjon.
  • Alle medlemmer ved Gnist får 10 % rabatt på Match på Rykkinn Nærsenter.
  • Alle medlemmer på Gnist får 10 % rabatt på alle hårprodukter som selges i salongen hos Team Hårsenter på Rykkinn Nærsenter. 
  • Ta med medlemskortet for å få rabatt.