Meny

Medlemskap

Vi har ulike typer medlemskap både med og uten binding på Gnist. Du kan velge mellom medlemskap som gir adgang både på Gjettum og Nadderud eller bare på Nadderud. Det er 18 års aldersgrense på ordinære medlemskap. Dersom du er mellom 15 og 18 år gjelder egne retningslinjer, se Gnist Ung.
Se forøvrig medlemsfordeler og medlemsbetingelser for mer informasjon om medlemskap.

Du kan kjøpe medlemskap på nett via linken under, eller ta kontakt med resepsjonen på Gjettum eller Nadderud. Resepsjonen på Gjettum er betjent i hele åpningstiden, mens det på Nadderud bare er betjent resepsjon på enkelte tidspunkt, se våre sentre.

Gnist samarbeider med Antidoping Norge og Rent senter: rentsenter.no og antidoping.no 

Gnist Gjettum

Med et medlemskap på Gnist Gjettum kan du trene i vår topp moderne treningssal eller delta på inspirerende gruppetimer. Du kan velge medlemskap med og uten bindingstid. For at du skal lykkes med treningen får du med deg en oppstartstime med en av våre personlige trenere, som alle er fysioterapeuter. 
Alle medlemskap på Gjettum gir tilgang til å trene i lokalene på Nadderud.

Det er naturligvis viktig at du trives på senteret. Våre medlemmer trekker ofte frem det hyggelige og ujålete miljøet som en viktig grunn til at de trives så godt hos oss.

Gnist Nadderud

Med et medlemskap på Gnist Nadderud kan du trene i en topp moderne treningssal. Åpningstidene vil være 06:00-24:00, alle dager hele året. Du kan velge mellom medlemskap med og uten bindingstid.
Et medlemskap på Nadderud gir ikke tilgang til trening i lokalene på Gjettum.

Dersom du ønsker hjelp til å lykkes med treningen eller til å sette opp et riktig treningsprogram, så avtaler du time med en av våre dyktige personlige trenere på senteret, som alle er utdannet fysioterapeuter. Vi har et godt tilbud på Startpakke PT for deg som er nytt medlem.