Meny

Våre behandlere

Her finner du informasjon om alle våre behandlere.
Du kan enten bestille time via linken nedenfor eller ringe 67575020.

Joakim Andre Solberg

Joakim er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2014. Han er aktiv idrettsutøver og har bred erfaring innen blant annet fotball, ishochey og amerikansk fotball, samt kondisjons- og styrketrening. Joakim jobber som fysioterapeut og personlig trener på Gnist Nadderud. Han er fysioterapeut for Stabæk håndball elite og er medisinsk ansvarlig for et amerikansk fotballag, hvor han selv er aktiv utøver. Interessefelt: Idrettsskader, idrettsspesifikk trening og akutte skader

Nina Paulsen

Nina har mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole. Hun er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen, 2010. Nina har i tillegg en bachelor i idrett og friluftsliv fra Høgskulen i Volda. Nina har lang er faring som fysioterapeut for elitelag i fotball på kvinnesiden og er nå med i det medisinske teamet til alpinlandslaget Interessefelt: Idrettsmedisin, forebygging og behandling av idrettsskader (særlig hofte, kne og fot), såletilpasning og Kinesiotape.

Toril Hetland Akerhaugen

Toril er utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo, 2007. Hun har mellomfag i Fysisk Aktivitet og Helse fra Norges Idrettshøgskole. Toril har vært aktiv fotballspiller på elite- og landslagsnivå. Interessefelt: Idrettsmedisin, behandling og forebygging av idrettsskader, kvinnehelse, gravide, bekkenrelaterte plager og massasje.

Andreas Brunes

Andreas er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2006. I tillegg har han grunnfag i idrett ved Norges idrettshøgskole. Han er utdannet osteopat ved Norges Helsehøyskole, 2014. Andreas har vært fysioterapeut for Haslum Elite håndball. Interessefelt: Idrettsmedisin, sammensatte plager, akutte skader, hodepine, nakke/rygg/bekken/hofte, gravide og barn.

Andreas M. Ranvik

Andreas har en master i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Han er utdannet fysioterapeut ved universitetet i Århus, 2013. Han er også utdannet personlig trener. Andreas er fysioterapeut for a-laget til Strømsgodset Toppfotball og er i tillegg tilknyttet juniorlandslaget for damer i håndball. Interessefelt: Forebygging og behandling av akutte skader og overbelastningsskader og smerter i rygg, hofte, kne og ankel/fot.

Lene Eide

Lene er utdannet fysioterapeut i Danmark i 2013 og tok mastergrad i manuellterapi og idrettsfysioterapi på The University of Queensland i Australia. Hun er også sertifisert i manuelle behandlingsteknikker fra New Zealand. Lene er tilknyttet Norges Basketballforbund og er med i helseteam i internasjonale mesterskap på ungdoms- og studentnivå. Interessefelt: fot, legg, kne, skulder og nakke.

Harald Markusssen (permisjon til 31.12.2020)

Harald har mastergrad i manuellterapi fra Universitetet i Queensland, 2006. Han er spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi. Harald er med i det medisinske teamet til herrelandslaget i håndball og er også tilknyttet helseteamet i Norges Friidrettsforbund. Interessefelt: rygg- og nakkeplager, skulder, kne og løpsrelaterte skader.

Tuva Bilov-Olsen

Tuva er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo og Akershus, 2016. Hun jobber i tillegg som personlig trener. Tuva er fysioterapeut for Haslum håndball elite herrer. Interessefelt: Akutt- og belastningsskader, idrettsmedisin, behandling og forebygging av idrettsskader

Merete Ødemark

Merete har mastergrad i manuellterapi ved Curtin University of Tehnology i Australia, 2002. Hun er spesialist i manuellterapi. Merete er også utdannet akupunktør fra Høyskolen i Oslo. Merete gjennomfører også ultralyddiagnostikk. Merete har vært fysioterapeut for elitelag i håndball. Interessefelt: hodepine/migrene, akutte plager i nakke og rygg, ultralyddiagnostikk.

Morten Tufte Thams Michelsen

Morten er utdannet fysioterapeut ved Ulm Lehranstalt fur Krankengymnastik i Tyskland, 1984. Han har mellomfag ved Norges idrettshøgskole. Morten har lang erfaring som håndballspiller på toppnivå og har vært fysioterapeut for elitelag og landslag i håndball. Morten har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, idrettsmedisin.

Didrik Grønvold

Didrik er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1994. Han har i tillegg 3-årig utdannelse i idrettsfag ved Norges idrettshøgskole og er veileder for masterstudenter i idrettsfysioterapi. Han er spesialist i idrettsfysioterapi. Didrik har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, særlig i kne, skulder og hamstrings.

Hans Morten Jahr

Hans Morten er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1994. Han er veileder for masterstudenter i idrettsfysioterapi. Hans Morten har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Idrettsmedisin, rehabilitering før og etter operasjoner.

Jan Morten Pettersen

Jan Morten er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1997. Han har også 3,5 års utdannelse i idrettsfag ved Norges idrettshøgskole. Jan Morten har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Generell idrettsmedisin, oppfølging av mosjonister og idrettsutøvere med prestasjonsfokus, treningslære og opptrening før og etter operasjoner.

Celine Vestre Tryggestad

Celine er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1998. Hun har mellomfag i fysisk aktivitet og helse ved Norges idrettshøgskole. Celine har driftsavtale med kommunen. Celine har vært aktiv utøver på toppnivå i volleyball. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, behandling av dansere, idrettsmedisin, kvinnehelse, bekkenløsning, arbeidsplassvurdering.

Geir Stokke

Geir er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2000. Han har også utdannelse som D-trener i alpint ved Norges idrettshøgskole. Geir har i mange år jobbet med toppidrettsutøvere innen alpint og rehabilitering av utøvere etter skader. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjon, idrettsmedisin, motorisk utvikling/trening av barn/unge.

Susanne Liisberg

Susanne er utdannet fysioterapeut ved Mensendieckhøyskolen i Oslo, 1983. Hun har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Kvinnehelse, bekkenløsning, brystkreft, rehabilitering før og etter operasjoner.

Birgit Øverby Tennøe

Birgit er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1979. Hun har også utdannelse fra Norges idrettshøgskole. Birgit har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, behandling av parkinsonpasienter.