Meny

Våre behandlere

Her finner du informasjon om alle våre behandlere.
Du kan bestille time hos våre private behandlere via linken nedenfor eller ringe oss på telefon 67575020.

Joakim Andre Solberg - Fysioterapeut

Joakim er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2014. Han er aktiv idrettsutøver og har bred erfaring innen blant annet fotball, ishochey og amerikansk fotball, samt kondisjons- og styrketrening. Joakim jobber som fysioterapeut og personlig trener på Gnist Nadderud. Han er medisinsk ansvarlig for et amerikansk fotballag, hvor han selv er aktiv utøver. Interessefelt: Idrettsskader, idrettsspesifikk trening og akutte skader

Nina Paulsen - Master i idrettsfysioterapi

Nina har mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole. Hun er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen, 2010. Nina har i tillegg en bachelor i idrett og friluftsliv fra Høgskulen i Volda. Nina har lang er faring som fysioterapeut for elitelag i fotball på kvinnesiden og jobber nå med ØHIL sitt damelag. Hun er også helsekoordinator for alpintlandslaget for kvinner. Interessefelt: Idrettsmedisin, forebygging og behandling av idrettsskader (særlig hofte, kne og fot), såletilpasning og Kinesiotape. Nina er i permisjon.

Toril Hetland Akerhaugen - Fysioterapeut

Toril er utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo, 2007. Hun har mellomfag i Fysisk Aktivitet og Helse fra Norges Idrettshøgskole. Toril har vært aktiv fotballspiller på elite- og landslagsnivå. Hun jobber med ØHIL sitt damelag, og med jentelag i Haslum håndball. Interessefelt: Idrettsmedisin, behandling og forebygging av idrettsskader, kvinnehelse, gravide, bekkenrelaterte plager og massasje.

Andreas Brunes - Osteopat og fysioterapeut

Andreas er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2006 og er utdannet osteopat ved Norges Helsehøyskole, 2014. I tillegg har han grunnfag i idrett ved Norges idrettshøgskole. Andreas har vært fysioterapeut for Haslum Elite håndball. Interessefelt: Idrettsmedisin, sammensatte plager, akutte skader, hodepine, nakke/rygg/bekken/hofte, gravide og barn. Andreas er i permisjon til 01.02.2022

Andreas M. Ranvik - Master i idrettsfysioterapi

Andreas har en master i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Han er utdannet fysioterapeut ved universitetet i Århus, 2013. Andreas er fysioterapeut for a-laget til Vålerenga Toppfotball og er i tillegg tilknyttet juniorlandslaget for damer i håndball. Interessefelt: Forebygging og behandling av akutte skader og overbelastningsskader og smerter i rygg, hofte, kne og ankel/fot.

Lene Eide - Manuellterapeut og master i idrettsfysioterapi

Lene er utdannet fysioterapeut i Danmark i 2013 og tok mastergrad i manuellterapi og idrettsfysioterapi på The University of Queensland i Australia. Hun er også sertifisert i manuelle behandlingsteknikker fra New Zealand. Lene er tilknyttet Norges Basketballforbund og er med i helseteam i internasjonale mesterskap på ungdoms- og studentnivå. Interessefelt: fot, legg, kne, skulder og nakke.

Harald Markusssen - Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi

Harald har mastergrad i manuellterapi fra Universitetet i Queensland, 2006. Han er spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi. Harald er med i det medisinske teamet til herrelandslaget i håndball og er også tilknyttet helseteamet i Norges Friidrettsforbund. Harald jobber også for Olympiatoppen. Interessefelt: rygg- og nakkeplager, skulder, kne og løpsrelaterte skader. Harald er i permisjon til 31.12.21

Tuva Bilov-Power - Fysioterapeut

Tuva er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo og Akershus, 2016. Hun jobber i tillegg som personlig trener. Tuva er fysioterapeut for Haslum håndball elite herrer. Tuva er også tilknyttet aldersbestemte landslag for håndball. Interessefelt: Akutt- og belastningsskader, idrettsmedisin, behandling og forebygging av idrettsskader

Merete Ødemark - Spesialist i manuellterapi og akupunktør

Merete har mastergrad i manuellterapi ved Curtin University of Tehnology i Australia, 2002. Hun er spesialist i manuellterapi. Merete er også utdannet akupunktør fra Høyskolen i Oslo. Merete gjennomfører også ultralyddiagnostikk. Merete har vært fysioterapeut for elitelag i håndball. Interessefelt: hodepine/migrene, akutte plager i nakke og rygg, ultralyddiagnostikk.

Morten Tufte Thams Michelsen - Fysioterapeut

Morten er utdannet fysioterapeut ved Ulm Lehranstalt fur Krankengymnastik i Tyskland, 1984. Han har mellomfag ved Norges idrettshøgskole. Morten har lang erfaring som håndballspiller på toppnivå og har vært fysioterapeut for elitelag og landslag i håndball. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, idrettsmedisin. Morten har driftsavtale med kommunen.

Didrik Grønvold - Spesialist i idrettsfysioterapi

Didrik er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1994. Han har i tillegg 3-årig utdannelse i idrettsfag ved Norges idrettshøgskole og er veileder for masterstudenter i idrettsfysioterapi. Han er spesialist i idrettsfysioterapi. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, særlig i kne, skulder og hamstrings. Didrik har driftsavtale med kommunen.

Hans Morten Jahr - Fysioterapeut

Hans Morten er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1994. Han er veileder for masterstudenter i idrettsfysioterapi. Interessefelt: Idrettsmedisin, rehabilitering før og etter operasjoner. Hans Morten har driftsavtale med kommunen.

Jan Morten Pettersen - Fysioterapeut

Jan Morten er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1997. Han har også 3,5 års utdannelse i idrettsfag ved Norges idrettshøgskole. Interessefelt: Generell idrettsmedisin, oppfølging av mosjonister og idrettsutøvere med prestasjonsfokus, treningslære og opptrening før og etter operasjoner. Jan Morten har driftsavtale med kommunen.

Celine Vestre Tryggestad - Fysioterapeut

Celine er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1998. Hun har mellomfag i fysisk aktivitet og helse ved Norges idrettshøgskole. Celine har vært aktiv utøver på toppnivå i volleyball. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, behandling av dansere, idrettsmedisin, kvinnehelse, bekkenløsning, arbeidsplassvurdering. Celine har driftsavtale med kommunen.

Geir Stokke - Fysioterapeut

Geir er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2000. Han har også utdannelse som D-trener i alpint ved Norges idrettshøgskole. Geir har i mange år jobbet med toppidrettsutøvere innen alpint og rehabilitering av utøvere etter skader. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjon, idrettsmedisin, motorisk utvikling/trening av barn/unge. Geir har driftsavtale med kommunen.

Susanne Liisberg - Fysioterapeut

Susanne er utdannet fysioterapeut ved Mensendieckhøyskolen i Oslo, 1983. Susanne har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Kvinnehelse, bekkenløsning, brystkreft, rehabilitering før og etter operasjoner. Susanne har driftsavtale med kommunen.

Christian Vilming

Christian er utdannet fysioterapeut og har en master i manuellterapi.

Pia Veel-Skogholt - Manuellterapeut

Pia ble utdannet fysioterapeut i Nederland i 2001 og tok mastergrad i manuellterapi i Perth, Australia i 2004. I dag jobber hun som spesialist i manuellterapi og interesserer seg spesielt for: Akutte og langvarige plager og sammensatte smertelidelser (nakke, skulder, rygg og bekken), idrettsmedisin blant barn og unge, kognitiv tilnærming ved langvarige plager, aktiv rehabilitering og undervisning og fagutvikling. Pia har driftsavtale med kommunen.