Meny

PT en til en

Med "PT en til en" har du en personlig trener som fokuserer kun på deg. Sammen med din personlige trener setter dere opp dine målsetninger og skreddersyr et tilpasset og inspirerende treningsopplegg. Din personlige trener vil motivere deg og sørger for at du trener riktig, sikkert og effektivt, slik at målsetningene nås.

Du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å benytte deg av din personlige trener, men et samarbeid over tid vil gi det beste resultatet. Med "PT en til en" får du den beste og tetteste oppfølgingen!

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt resepsjonen eller ta en prat med en av våre personlige trenere i treningssalen for å bestille din første time. Du kan også fylle ut kontaktskjemaet "Kontakt oss om personlig trening", så vil en av våre personlige trenere ta kontakt med deg.

Den første timen består av en prat om hva du ønsker og hvilke mål du har, slik at dere sammen kan lage en plan som gjør at du lykkes. Det kan også bli litt trening første gangen, så møt opp i treningstøy.

Hva koster det?

På Gnist koster 55 minutter med personlig trener kr.819,- og 30 minutter kr. 499,-. Du kan kjøpe enkelttimer eller pakker på flere timer. Kjøper du flere timer, så er prisene noe rabattert og nye medlemmer får kjøpt gunstige startpakker. Kjøper du en pakke med flere timer, må timene benyttes innen 12 måneder.
Nye medlemmer på Gnist Nadderud kan kjøpe PTstart (55 minutter) til kr. 499,-. Medlemmer på Gnist Gjettum har to oppstartstimer med personlig trener inkludert i medlemskapet.

Noen timer med personlig trener er en investering i en bedre hverdag, økt livskvalitet og en bedre helse. Det er en investering i deg selv!