Meny

Kosthold

Hvordan du spiser er avgjørende for hvordan du har det og hvilke resultater du får! Et riktig kosthold gir deg mer overskudd, bedre resultater av treningen og bedre helse. Har du sykdom/plager eller smerter kan riktig mat være en medisin som gir deg mindre plager. Ikke minst er kostholdet avgjørende om du vil ned i vekt, da det krever enorme treningsmengder å gå ned i vekt kun gjennom trening.

Vi kan hjelpe deg med et kosthold som fungerer for deg, slik at du får gode og varige resultater. Vi forteller deg både hva du skal spise og lærer deg gode strategier for at du skal få til å spise slik du bør.

Kostholdspakke for vektreduksjon

Vi måler din vekt og forbrenning, kartlegger ditt kosthold og setter opp en kostholdsplan som både gir deg resultater og som du kan leve med over tid. Med oppfølging over tid kan vi gjøre nødvendige justeringer i kostholdsplanen og måle at det går riktig vei. Ikke minst vil du gjennomføre det du skal enda bedre når du vet at du skal måles regelmessig! Vi bruker en time til å lage planen første gang, og treffes deretter 3 ganger til à 30 min. Det er naturligvis også mulig med videre oppfølging etter det.

Kostholdspakke for andre målsetninger

Har du sykdom eller smerter? Vil du ha mer overskudd? Bedre resultater av treningen? Eller vil du sikre god helse i fremtiden? Vi setter opp kostholdet som gir deg resultatene som er viktigst for deg! Vi bruker en time til å lage planen første gang, og treffes deretter 3 ganger til à 30 min for å justere planen og holde deg på rett kurs. Det er naturligvis også mulig med videre oppfølging etter det.

Enkelttime kostholdsveiledning

Ønsker du kun en enkelt time for å få gode råd om kosthold så er det også mulig. Vi setter opp en plan som passer for deg. Etter timen fortsetter du på egenhånd eller vi setter opp en eller flere oppfølginger.