Meny

Nyheter

Fallforebyggende kurs for viderekommende

Et kurs for deg som har vært på fallforebyggende kurs tidligere, eller som har trent noe balanse tidligere, og som ønsker å ta et steg videre. Kursdager: onsdager kl. 13:00-14:00. Oppstart onsdag 16. januar 2019, siste gang onsdag 13. mars 2019. Opphold uke 8 (vinterferie). Kurset holdes i Gnist sine lokaler i Durudveien 37. Pris kr. 749,-. Åpent for alle. Instruktør er fysioterapeut og personlig trener Benita Lundgren.

Fallforebyggende kurs

Onsdag 16. januar starter vi nytt fallforebyggende kurs i Durudveien 37. Dette er et kurs for deg som ønsker bedre balanse, er redd for å falle og er motivert for å trene balanse og styrke. Kursdag: onsdager fra kl. 14:00-15:00 Kursstart: onsdag 16. januar Antall ganger: 8, opphold i uke 8 (vinterferie) Pris: kr. 749,- Instruktør: Benita Lundgren, fysioterapeut og personlig trener Påmelding: ring 67575020. Har du allerede deltatt på fallforebyggende kurs har vi satt opp et videregående kurs.

Gruppetimeutfordring

Mandag 15.oktober går startskuddet for høstens gruppetimeutfordring! Delta på 15 gruppetimer innen 16. desember og bli med i trekningen av PT timer. Deltagerkort fås i resepsjonen og i gruppesalene. Du kan også melde deg på via Mywellness-appen, da blir gruppetimene dine automatisk registrert. Få en i resepsjonen eller instruktøren til å signere på kortet ditt etter endt time. Lykke til!

Hallo-venn

Treningsglede er til for å deles. Fra 15.oktober til 31.oktober kan du verve en venn og få en gratis måned på ditt medlemskap. Du får en gratis måned per venn du verver. Vennen du verver betaler ingen innmeldingsavgift på fritt valgt medlemskap. (299,- for medlemskap på Gnist Nadderud og 399,- for medlemskap på Gnist Gjettum) Du får vervekort i resepsjonen på Gjettum og Nadderud.

Fallforebyggende kurs

Onsdag 24.oktober starter Gnist fallforebyggende kurs i Gnist sine lokaler i Durudveien 37. Dette er et kurs for deg som ønsker bedre balanse, er redd for å falle og er motivert for å trene balanse og styrke. Kursdag: onsdager fra kl. 13:00-14:00 Kursstart: onsdag 24.oktober Antall ganger: 8 Pris: kr. 749,- Instruktør: Benita Lundgren, fysioterapeut og personlig trener Påmelding: ring 67575020.

Gratis foredrag - Riktig kosthold for et rikere seniorliv

Mandag 1.oktober kl. 13:00-14:00 holder vi foredrag om kosthold for godt voksne. Her lærer hvordan et sunt kosthold kan bidra til bedre helse i voksen alder. Foredragsholder: Benita Lundgren. Sted: Gnist Gjettum, Durudveien 37. Påmelding i resepsjonen på nummer 67575020 eller via www.gnistrende.no

Ønsker du tips om utetrening?

Bli med på en treningsøkt ute torsdag 28.juni fra 17:30-19:00. ​Våre personlige trenere, Rachel og Henriette gir deg gode tips om effektive styrke- og kondisjonsøvelser som du kan trene hvor som helst gjennom sommeren. Gratis for alle medlemmer ved Gnist. Meld deg på i resepsjonen eller ring 67575020. Du kan også melde deg på via Mine Sider, arrangementer.

Gruppetime Challenge

Delta på 15 gruppetimer før St.Hans og bli med i trekningen av flotte premier. ​Alle som klarer 15 gruppetimer blir med i trekningen av: 3x55 minutter med personlig trener ​3x30 minutter med personlig trener ​Påmelding: få deltakerkort i resepsjonen på Gjettum eller via invitasjon sendt på e-post.

Bli med på tur til Kolsåstoppen torsdag 24.mai!

Bli med på Gnist sin årlige tur til Kolsåstoppen! Avgang fra Gnist Gjettum kl. 17:30 Lett servering på toppen. Ta med vannflaske og ha på klær etter vær. Påmelding i resepsjonen eller ring 67575020. PS: Vi tar værforbehold. Pøser det ned, så avlyses turen.

Nytt livsstilskurs starter 12.april.

Vårt livsstilskurs heter 10ForLivet og er et 10 ukers helse- og livsstilskurs for deg som ønsker å komme i bedre form, få mer overskudd, spise sunnere og gå ned i vekt. Gjennom tett oppfølging av fagpersoner skal vi hjelpe deg med å sette realistiske mål på ulike områder og jobbe med disse slik at du oppnår en varig endring i livet ditt. Ring 67575020 eller send en mail til silje@gnistrende.no dersom du ønsker å melde deg på.

Nytt utstyr på Gjettum i uke 10

I uke 10 (5-9.mars) får vi mye nytt utstyr på Gnist Gjettum Det vil være begrensede muligheter for trening i 3.etg mandag, tirsdag og onsdag. Spinningsalen stenges etter morgenspinningen fredag 3.mars og reåpnes med morgenspinning og påfølgende frokost fredag 9.mars. Vi kommer til å sette opp ekstra gruppetimer i gruppesalen disse dagene, samt at det er mulig å trene på Gnist Nadderud.

Nye gruppetimer på timeplanen

GODT VOKSEN BALANSE, STYRKE & STREKK En time for deg som er godt voksen og som ønsker å få bedre balanse, bli sterkere og mykere. STEP PULS & STYRKE En effektiv og intensiv treningsøkt. Her får du trent både kondisjon og styrke - en «alt i ett» time.  SYKKEL 1 Vi kjører i gang med sykkel 1 tirsdager kl 09:00. Timen er på 45 minutter. Her blir det fengende musikk og masse energi. 

Totalmaraton 13.januar

Bli med på Totalmaraton lørdag 13.januar Kl. 10:30 – 12:30. Det blir en 2 timers treningsøkt med puls, step, styrke og avspenning. En variert time med masse energi og treningsglede. Påmelding i resepsjonen eller på bookingen på www.gnistrende.no