Meny

Nyheter

Fallforebyggende kurs

Onsdag 24.oktober starter Gnist fallforebyggende kurs i Gnist sine lokaler i Durudveien 37. Dette er et kurs for deg som ønsker bedre balanse, er redd for å falle og er motivert for å trene balanse og styrke. Kursdag: onsdager fra kl. 13:00-14:00 Kursstart: onsdag 24.oktober Antall ganger: 8 Pris: kr. 749,- Instruktør: Benita Lundgren, fysioterapeut og personlig trener Påmelding: ring 67575020.

Gratis foredrag - Riktig kosthold for et rikere seniorliv

Mandag 1.oktober kl. 13:00-14:00 holder vi foredrag om kosthold for godt voksne. Her lærer hvordan et sunt kosthold kan bidra til bedre helse i voksen alder. Foredragsholder: Benita Lundgren. Sted: Gnist Gjettum, Durudveien 37. Påmelding i resepsjonen på nummer 67575020 eller via www.gnistrende.no

Ønsker du tips om utetrening?

Bli med på en treningsøkt ute torsdag 28.juni fra 17:30-19:00. ​Våre personlige trenere, Rachel og Henriette gir deg gode tips om effektive styrke- og kondisjonsøvelser som du kan trene hvor som helst gjennom sommeren. Gratis for alle medlemmer ved Gnist. Meld deg på i resepsjonen eller ring 67575020. Du kan også melde deg på via Mine Sider, arrangementer.

Gruppetime Challenge

Delta på 15 gruppetimer før St.Hans og bli med i trekningen av flotte premier. ​Alle som klarer 15 gruppetimer blir med i trekningen av: 3x55 minutter med personlig trener ​3x30 minutter med personlig trener ​Påmelding: få deltakerkort i resepsjonen på Gjettum eller via invitasjon sendt på e-post.

Bli med på tur til Kolsåstoppen torsdag 24.mai!

Bli med på Gnist sin årlige tur til Kolsåstoppen! Avgang fra Gnist Gjettum kl. 17:30 Lett servering på toppen. Ta med vannflaske og ha på klær etter vær. Påmelding i resepsjonen eller ring 67575020. PS: Vi tar værforbehold. Pøser det ned, så avlyses turen.

Nytt livsstilskurs starter 12.april.

Vårt livsstilskurs heter 10ForLivet og er et 10 ukers helse- og livsstilskurs for deg som ønsker å komme i bedre form, få mer overskudd, spise sunnere og gå ned i vekt. Gjennom tett oppfølging av fagpersoner skal vi hjelpe deg med å sette realistiske mål på ulike områder og jobbe med disse slik at du oppnår en varig endring i livet ditt. Ring 67575020 eller send en mail til silje@gnistrende.no dersom du ønsker å melde deg på.

Nytt utstyr på Gjettum i uke 10

I uke 10 (5-9.mars) får vi mye nytt utstyr på Gnist Gjettum Det vil være begrensede muligheter for trening i 3.etg mandag, tirsdag og onsdag. Spinningsalen stenges etter morgenspinningen fredag 3.mars og reåpnes med morgenspinning og påfølgende frokost fredag 9.mars. Vi kommer til å sette opp ekstra gruppetimer i gruppesalen disse dagene, samt at det er mulig å trene på Gnist Nadderud.

Nye gruppetimer på timeplanen

GODT VOKSEN BALANSE, STYRKE & STREKK En time for deg som er godt voksen og som ønsker å få bedre balanse, bli sterkere og mykere. STEP PULS & STYRKE En effektiv og intensiv treningsøkt. Her får du trent både kondisjon og styrke - en «alt i ett» time.  SYKKEL 1 Vi kjører i gang med sykkel 1 tirsdager kl 09:00. Timen er på 45 minutter. Her blir det fengende musikk og masse energi. 

Totalmaraton 13.januar

Bli med på Totalmaraton lørdag 13.januar Kl. 10:30 – 12:30. Det blir en 2 timers treningsøkt med puls, step, styrke og avspenning. En variert time med masse energi og treningsglede. Påmelding i resepsjonen eller på bookingen på www.gnistrende.no