Meny

Hva er Mywellness?

I Mywellness kan du få oversikt over all din trening, og tilgang til treningen din uansett hvor du befinner deg. Du kan se dine treningsprogrammer, registrere trening på Gnist og andre steder og se resultatene av treningen din. 

Med Mywellness kan også personlige trenere på Gnist lettere hjelpe deg å trene riktig og regelmessig, gi deg gode treningsprogrammer, holde motivasjonen din oppe og gi deg hjelp og veiledning. Ikke bare når du er på Gnist, men også når du trener andre steder, som hjemme eller på ferie. Vi er opptatt av at du skal lykkes med treningen året rundt og uansett hvor du er!

Må jeg bruke Mywellness når jeg er medlem på Gnist?

Nei, det må du ikke. Du kan trene på Gnist uten å følge et treningsprogram eller registrere noe av din trening. Det er imidlertid en rekke spennende fordeler med å bruke Mywellness, som kan øke din motivasjon og gjøre at du trener riktigere og mer variert. At du er en del av Mywellness gjør det også lettere for oss på Gnist å hjelpe deg slik at du lykkes med din trening!

Hva er MOVES?

Du vil se at all trening og annen aktivitet du legger inn omregnes til MOVES. 

Jo flere moves du får i løpet av en dag og en uke, jo mer aktiv er du. Antallet moves henger sammen med antallet kalorier du forbrenner, men er uavhengig av kroppsvekt. Dermed kan du bedre sammenligne aktivitetsnivået ditt med andre. 

Du vil se at jo hardere du trener og jo lenger du holder på, jo flere moves får du.