Meny

Få trening på mobilen via Gnist Wellness App

Har du en Iphone eller en smarttelefon med Android, så kan du laste ned appen Mywellness. Her kan du registrere trening du gjør både på Gnist og andre steder (som utendørs) og du kan se dine resultater. Med telefonen har du treningen med deg overalt!

Merk at du må ha registrert deg i mywellness før du kan bruke appen.

Installasjon av mywellness app på din telefon

For Iphone

Åpne app store, og søk etter "mywellness". Installer appen fra Technogym. Merk at du må ha opprettet en bruker for å ha brukernavn og passord til innlogging.

Om du åpner nettsiden du akkurat nå sitter og leser på i nettleseren på telefonen din, så kan du også klikke på denne linken for å komme til Mywellness app for Iphone.

For Android

Åpne Google Play, og søk etter "mywellness". Installer appen fra Technogym. Merk at du må ha opprettet en bruker for å ha brukernavn og passord til innlogging.

Om du åpner nettsiden du akkurat nå sitter og leser på i nettleseren på telefonen din, så kan du også klikke på denne linken for å komme til Mywellness app for Android

Hvorfor mywellness app på telefonen?

Dette gir deg en rekke spennende muligheter!

  • Se dine treningsprogrammer på telefonen mens du er og trener på Gnist, eller når som helst ellers. Du kan se bilder og videoer av de aller fleste øvelsene. 
  • Se enkle oversikter over dine treningsresultater.
  • Registrer all den trening du ønsker, både det du gjør på Gnist og det du gjør andre steder, som utendørs. Med appen på telefon kan du få registrert det du har gjort umiddelbart.
  • Meld deg på morsomme utfordringer, eller se hvordan du ligger an i utfordringer du er med på. 
  • Registrer din vekt direkte på telefonen, dersom du ønsker å se hvordan vekten din utvikler seg.