Meny

Våre gruppetimer

Effektiv og morsom gruppetrening gir resultater og bidrar til godt humør, trivsel, glede, mestrings- og godfølelse.  På Gjettum har vi et variert utvalg av sal- og sykkeltimer som er tilpasset ulike målgrupper. Ønsker du å bli sterkere, få bedre kondis eller balanse, danse etter fengende musikk eller ha en rolig og avspennende time? Vi har vi noe som passer enhver smak.  

Er du i tvil om hva som passer for deg? Ta gjerne kontakt med oss.

Godt voksen styrke sirkel

Enkel og effektiv sirkeltrening hvor du får utfordret styrke, balanse, stabilitet og koordinasjon. Vi jobber i stasjoner og bruker slynge, vekter, strikk, bosu og step i tillegg til egen kroppsvekt. Øvelsene kan tilpasses etter behov så timen passer alle! Timen ledes av en fysioterapeut og er glimrende trening for hele kroppen!

Godt voksen total

En time for deg som er godt voksen eller som trenger å komme i gang etter lengre avbrekk eller skade. Timene inneholder kondisjon, styrke og balanse og avsluttes med en avspenningsdel. En time uten hopping og jogging. Musikk, volum og tempo er tilrettelagt for godt voksne.

Godt voksen balanse, styrke & strekk

En time for deg som er godt voksen og som ønsker å få bedre balanse, bli sterkere og mykere. Vi bruker bosuball eller balansepute, egen kroppsvekt, vekter og strikker. Timen passer for alle.

Godt voksen slynge

En skånsom og effektiv styrketime som er tilrettelagt for godt voksne. Glimrende trening for kjernemuskulatur (mage/rygg). Passer for alle - her tilpasses øvelsene til hver enkelt. Timen ledes av fysioterapeut.

Godt voksen yoga

En Yogatime tilrettelagt for Godt voksne. Gjennom pust og sentrerte, bevisste bevegelser jobber vi oss gjennom kroppen. En rolig og god time som gir deg energi gjennom hele dagen.

Godt voksen sykkel

Effektiv og skånsom kondisjonstrening for deg som er godt voksen eller som trenger å komme i gang etter lengre avbrekk eller skade. Musikk, volum og intensitet er tilrettelagt.

Sykkel

Effektiv og skånsom kondisjonstrening. En motiverende instruktør tar deg gjennom en løype med varierende intensitet. Du bestemmer selv motstanden på pedalene, og alle uavhengig av form kan delta på den samme timen. Vi har sykkeltimer med varierende varighet og intensitet.

Klassisk sykkel

Sykkeltime med roligere tempo og lavere musikk. Skånsom og effektiv trening av kondisjon og sirkulasjon. Vi har også Godt voksen klassisk, hvor det kun spilles klassisk musikk.

Guttas sykkel/styrke

Fullt trøkk på sykkelen i 40 minutter og deretter effektiv styrketrening med vektstenger og manualer i gruppetreningssalen,

Puls

Kondisjonstime med enkle og morsomme trinn, energisk musikk og inspirerende instruktør. Vi jobber sang for sang og veksler mellom høy og lav intensitet. Vi gir alternativer dersom man ikke kan jogge eller hoppe.

Puls/Rytme

En fengende og inspirerende pulstime kombinert med enkle dansetrinn. En time med masse energi og treningsglede. Timen passer for deg som liker å danse og bevege deg til musikk.

Step puls

Enkle og effektive trinnkombinasjoner på step kasse til musikk

Puls & Styrke

Dette er time for deg som vil ha en effektiv og intensiv treningsøkt. Her får du trent både kondisjon og styrke - en «alt i ett» time. Timen er lagt opp med enkle trinnkombinasjoner til fengende musikk. Bli med på en energisk treningsøkt.

Step styrke

Effektiv og intensiv styrketrening på stepkassen. Vi jobber med egen kroppsvekt og frie vekter. Øvelsene tilpasses ved behov.

Styrke sirkel

En enkel og effektiv styrketime der vi bruker vekter, strikker, catslides og egen kroppsvekt. Vi tilpasser øvelsene ved behov. Timen passer for alle.

Styrke & strekk

En enkel og effektiv styrketime der vi bruker vekter, strikker, catslides og egen kroppsvekt. Vi tilpasser øvelsene etter behov. De siste 15 minuttene settes av til uttøying og stretching. Timen passer for alle.

Slynge

En skånsom og fantastisk styrketime for hele kroppen ved bruk av slynger. Glimrende trening for kjernemuskulatur (mage/rygg). Passer for alle - øvelsene tilpasses den enkelte.

Sterk kjerne

En time med fokus på kjernemuskulatur. En sterk kjerne er selve grunnsteinen i en sterk kropp. Ved bruk av bosuball, pilatesøvelser og andre rolige, skånsomme og effektive styrkeøvelser vil man få en bedre holdning og en sterkere kropp. Timen passer for alle.

Yoga/Pilates

En time hvor man jobber med styrke i rolige, skånsomme og effektive øvelser. Gjennom effektiv bruk av pust og øvelser styrker vi kjernemuskulaturen, bedrer kroppsholdningen, minsker stress og spenninger og får mer energi.

Yoga/Pilates rolig

En behagelig og rolig yogatime for både kropp og sinn. Gjennom pust og rolige øvelser styrker vi kjernemuskulatur, minsker stress og løser opp spenninger i kroppen.

Morgen Yoga

Vi varmer opp kroppen med en flyt av stillinger. Gjennom pust og sentrerte, bevisste bevegelser gjør vi kroppen klar for en ny dag. En rolig, utfordrende og god start som gir deg energi gjennom hele dagen.

Easyline

Sirkeltrening på apparater med lett motstand hvor man jobber i hurtig tempo. Timen passer for alle og her jobber man indidviduelt med tilpasset motstand. Både utholdenhet og styrke i samme økt.

Sterk med stang

Styrketrening der vi bruker stang med vektskiver. Vekten tilpasser man selv etter nivå. Trening med stang utfordrer flere muskelgrupper i kroppen. Du vil lære deg god teknikk i viktige baseøvelser. Vi varmer opp med dynamiske mobilitetsøvelser som gjøre deg mer bevegelig og gi deg bedre teknikk.

Godt voksen rytme

En time for deg som er Godt Voksen og som liker dans og rytme. Timen har litt mer dansetrinn enn Godt voksen total. Timen inneholder kondisjon, styrke og strekk. Musikk, volum og tempo er tilrettelagt for godt voksne.

Dans & Rytme

En fengende og inspirerende puls og rytmetime. En time med masse energi og treningsglede. Vi jobber sang for sang med variert musikk fra rock til salsa. Timen passer for deg som liker å dans og bevege deg til musikk.