Meny

Smitteverntiltak

For å ivareta kunder og medarbeidere har vi har innført en rekke smitteverntiltak. Vi ber om at dere alle hjelper oss med å ivareta disse slik at treningen kan gjennomføres på en trygg måte. 

Smitteverntiltak

  • Vask hendene/bruk antibak både når du kommer og når du går
  • Unngå håndhilsing og klemming
  • Forsøk å holde 1 m avstand, 2 meter ved intensive økter
  • Vask apparater etter bruk, bruk sprayflasken du får utdelt i resepsjonen
  • Begrens oppholdet til maks 1 ½ time
  • Har du mulighet, dusj hjemme og reduser bruk av garderobene
  • Unngå tidspunkt hvor det er mye folk, spør eventuelt i resepsjonen når det er få folk
  • Er du ikke i form, har luftveisinfeksjoner, sår hals, feber o.l. må du holde deg hjemme

Adgangskontroll

Vi er pålagt å ha full kontroll på hvem som har vært hos oss, og du må bruke medlemskortet ditt og registrerer deg ved fremmøte. Har du glemt kortet, kontakt resepsjonisten slik at du blir registrert inn manuelt. Resepsjonene vil være bemannet i hele åpningstiden – både på Gjettum og på Nadderud. Det krav til avstand og derfor bare tillatt med et begrenset antall personer i lokalene. Dette kan medføre at det på de travleste tidspunktene kan oppstå noe venting før man får komme til i treningssalen. Vi har imidlertid god kapasitet i våre lokaler og tror ikke dette vil bli en utfordring.

Forsterket renhold

Våre sentre ble nedvasket før gjenåpningen og frekvensen på renholdet er tilpasset bruken. Alle medlemmer er pålagt å vaske apparater og utstyr etter bruk. Medlemmene får utdelt  sprayflaske i resepsjonen til rengjøring av apparatene. Desinfeksjonsmiddel er tilgjengelig på strategiske steder og rutiner for etterfylling er innarbeidet.

Trening i treningssalene

For å opprettholde avstandskrav er noen av kondisjonsapparatene fjernet eller flyttet, og løst utstyr som matter, baller, strikk mm som er vanskelig å holde rent er fjernet. Ønsker du å bruke slikt utstyr må du medbringe eget. Husk at vi selger ulike typer strikk i resepsjonen.  Begrens oppholdet i treningssalen til maks 1 ½ time slik at alle får trent.

Gruppetimer

Vi starter opp igjen med innendørs gruppetimer for våre medlemmer på Gjettum, og vi vil også fortsette med gruppetimer ute. For å kunne opprettholde avstandskrav, har vi redusert antall deltagere på de enkelte gruppetimene. Det vil ikke bli bruk av fellesutstyr på gruppetimene, og på noen timer må du ha med egen strikk. Informasjon om dette finner du på beskrivelsen av timen.  Du kan booke gruppetimer her

Booking av gruppetimer, timer med personlig trener, kjøp av klippekort til pt mv.

For å avlaste resepsjonen ber vi om at dere booker dere på timer via hjemmesiden vår, gnistrende.no. Send en mail til post@gnistrende.no dersom du trenger hjelp til dette så sender vi deg en veiledning.  

Kaffe og kornservering

Vi har dessverre ikke lov til å servere mat og drikke grunnet smittevernrestriksjoner.

Åpningstider

Vi må inntil videre ha noe reduserte åpningstid på Nadderud på kveldstid. Se åpningstidene her.