Meny

Medlemskap og trening med PT ute

Bærum kommune vedtok 11.11.20 at treningssentrene skulle stenge med umiddelbar virkning. Nedstengingen kom som følge av henstilling fra helsemyndighetene om å holde seg mest mulig hjemme og å begrense sosial aktivitet. Nedstengingen gjelder inntil videre og gjelder innendørs trening. NB! Nedstengingen berører ikke behandling eller rehabilitering hos våre fysioterapeuter. Trening med personlig trener 1-1 utendørs og medisinsk begrunnet trening med PT er også tillatt.


Hva skjer med medlemskapet ditt?

Vi har besluttet å fryse alle medlemskapene med avtalegirotrekk for perioden vi har stengt. Det er likevel viktig at du betaler faktura/avtalegirotrekk med forfall 20.11.20. Betalingen gjelder november måned. Beløpet som er innbetalt for perioden i november hvor vi har stengt (12.-30. nov.) vil komme til fratrekk på neste betaling. Kontantmedlemskap vil bli forlenget med en periode tilsvarende dagene vi har stengt. Medlemmer som ønsker å støtte oss til tross for at vi har stengt bes sende oss en melding på post@gnistrende.no 

Hva skjer med PT-timene dine?

Du kan ha PT time ute med din personlig trener (se informasjon under). Dersom du ikke ønsker dette forlenger vi varigheten på klippekortet ditt for tilsvarende periode som vi holder stengt. 

Trening med personlig trener ute

Trening med personlig trener er tillatt utendørs. Du kan velge om du vil trene alene (PT 1-1) eller sammen med en venn (Duo). I perioden vi må holde treningssentrene stengt gir vi deg 10% rabatt på klippekort med 5 klipp a 55 minutter. Gjelder både PT 1-1 og Duo.

PS: Du trenger ikke være medlem av Gnist for å benytte deg av dette tilbudet! 

Online trening

Medlemmer som har gitt oss skriftlig tilbakemelding om at de ønsker å betale når vi har stengt, får automatisk tilsendt en link til online trening på mail. 

Les mer om hvordan du også kan få tilgang til online trening.