Meny

LIVE TRENING

Mens vi venter på at treningssentrene skal få åpne igjen ønsker vi å bidra til at du kan holde deg i form. Vi er i startgropen med oppstart av live-trening, altså gruppetimer som sendes direkte via Zoom, og vi ønsker at våre medlemmer skal får teste dette ut gratis mens vi holder på å bygge opp tilbudet. I første omgang vil alle våre medlemmer få tilgang til en smakebit av tilbudet ut januar måned. Vi starter med live-timene onsdag 13. januar.

1. Klikk her for å se timeplan. Klikk på den enkelte timen for beskrivelse. Du trenger ikke booke plass for å delta på timer, bare logg deg på som beskrevet her.

2. Dersom du ønsker å delta på en time, klikk her i god tid før timen starter. 

3. Legg inn ID og passord. Disse er lik for alle timer i januar.

ID til timene: 676 188 2860

Passord: Gnist

4. Husk å tillate Computer Audio, men hold din mikrofon mutet/avskrudd slik at ingen hører deg (nedre venstre hjørne på skjermen). Det er veldig fint om du ønsker å ha på ditt kamera slik at våre instruktører kan se alle de flinke deltagerne.

Lykke til og gi oss gjerne tilbakemelding på timene til post@gnistrende.no

Vi håper vi snart får åpne opp igjen for trening på sentere våre! Dersom du ønsker å støtte oss i perioden vi må holde stengt, kan du sende en e-post til post@gnistrende.no. Vi er takknemlig for all støtte, og du kan selv velge månedsbeløpet du vil støtte oss med.