Meny

Hva skjer med medlemskapet ditt?

Situasjonen vi står oppe i er svært vanskelig for oss alle, og vi håper at du og dine er friske og raske. Vi savner våre medlemmer og gleder oss til å åpne dørene igjen! Siste melding fra helsemyndighetene er at vi i hvert fall må holde stengt til 14. april. Så får vi håpe at tiltakene har god effekt, og at vi får gode nyheter etter påske!

Medlemskontingenten som ble trukket 20. mars gjaldt for mars måned. Neste trekkdato er 20. april, og per i dag vet vi ikke om vi kan åpne igjen 14. april eller om vi må holde stengt utover dette. Teknologien gjør at neste faktura må sendes i starten av april, altså før vi vet hva som skjer videre.

Vi har fått mange meldinger fra medlemmer som ønsker å opprettholde betalingen gjennom Korona-tiden, og det setter vi stor pris på. Vi har likevel forståelse for at dette ikke er mulig eller ønskelig for alle. 

Vi har følgende alternativer for deg som ikke ønsker å opprettholde betalingen til vi igjen åpner:

1) Betale 50% av medlemsavgiften fra og med april og til vi åpner igjen.

2) Fryse medlemskapet så lenge senteret holder stengt.

For å kunne håndtere medlemskapet ditt på best mulig måte og før fakturaen for april sendes,  ber vi om at du som ikke allerede har gitt oss noen tilbakemelding sender en mail til post@gnistrende.no. Frist for tilbakemelding er 31. mars 2020. Hører vi ikke fra deg løper medlemskapet som normalt.

Følg oss på facebook og instagram

Vi oppfordrer deg til å følge oss på Facebook og Instagram hvor vi legger ut gode trening- og aktivitetstips som du kan benytte deg av i mellomtiden.