Meny

Endelig kan vi ønske ALLE medlemmene velkommen tilbake!

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen tilbake til trening! Endelig får vi åpne dørene for dere som har bostedsadresse utenfor Bærum også. 

Vi er godt i gang med både egentrening, trening med personlig trener og gruppetrening. Noen gruppetimer går ute, mens andre er flyttet inn. Vi følger smittevernsstandarden for bransjen, og det er trygt å trene hos oss! 

Betaling.

Betalingen starter opp igjen for alle medlemskap som har vært "korona-fryst". De av dere med bostedsadresse Bærum har fått tilsendt faktura for siste del av mai pr. mail, og de av dere som bor utenfor Bærum vil få faktura for siste del av juni når dere kommer til trening. De av dere som har dager "tilgode" får det fratrukket første betaling. 

Treningsavgift for juli vil bli trukket som normalt fra systemet. 

Antallsbegrensing og andre smittevernstiltak.

Vi har fortsatt fokus på smittevern, og det er viktig at dere setter dere inn i reglene og følger disse. Da bidrar vi alle fortsatt til å bekjempe pandemien slik at vi kan komme tilbake til normalen igjen.

Bruk munnbind dersom du er i situasjoner hvor du ikke kan holde en meters avstand til andre. 
Hold deg hjemme dersom du ikke føler deg i form, har feber eller er i karantene. 
Registrere deg ved ankomst på sentrene.
Ta med spritflaske fra resepsjonen når du skal trene. Vask apparater og utstyr etter bruk og sett flasken tilbake i resepsjonen når du er ferdig.
Vi oppfordrer fortsatt til begrenset bruk av garderobene. 
Vi ber om at dere begrenser treningsøkten til maks 90 minutter.

Registrering ved ankomst.


Alle medlemmer skal registrere seg ved ankomst. Har du glemt kortet må resepsjonisten registrere deg manuelt. Har du mistet medlemskortet ditt må du kjøpe nytt.

Vi er kjempeglade for at vi er i gang igjen, og gleder oss til å se dere alle! Dersom du trenger hjelp til å komme i gang igjen, kontakt en av våre personlige trenere så hjelper de deg. Du kan sende mail til post@gnistrende.no, eller kontakte pt-en direkte.