Meny

Førstehjelpskurs

Gnist tilbyr kurs for bedrifter og andre grupper som ønsker å lære livreddende førstehjelp med eller uten bruk av hjertestarter. Vi tilbyr også kurs for deg som har omsorg for barn. Våre kurs dekker de viktigste og grunnleggende kunnskapene for å kunne yte livreddende førstehjelp. Du lærer både livreddende førstehjelp for livstruende situasjoner, samt enkel førstehjelp som det kan være behov for i det daglige. Kursene baserer seg på Norsk Førstehjelpsråds retningslinjer og anbefalinger. 

Kursene kombinerer teoretisk undervisning med praktiske øvelser. Kursene kan holdes i bedriftens lokaler eller på Gnist. Varigheten er 4 timer og det kreves ingen forkunnskaper. Det vil bli utdelt kursmateriell og alle som deltar på kurset vil få et kursbevis. 

Våre instruktører

Benita Lundgren er godkjent instruktør i Norsk grunnkurs i førstehjelp (NGF), i henhold til retningslinjer fra Norsk Førstehjelpsråd. Benita er også godkjent instruktør i førstehjelp for deg som har omsorg for barn, samt førstehjelp i bruk av hjertestarter.