Meny

Våre kostholdsveiledere

På Gnist har vi dyktige kostholdsveiledere som kan hjelpe deg med å spise riktig for å få resultatene du ønsker. 

Benita Lundgren

Jeg er utdannet fysioterapeut, personlig trener og kostholdsveileder.

Vi har alle ulike grunner til hvorfor vi ønsker hjelp med å tilrettelegge eller endre kostholdet vårt. Det kan være et ønske vektnedgang, bedre helse, reduserte plager, mer overskudd i hverdagen, bedre prestasjon på trening eller bare generelt å spise sunnere og holde seg frisk. Uansett hva ditt mål er, så hjelper jeg deg med å finne et kosthold som fungerer i det daglige. Jeg er opptatt av at du skal etablere gode vaner med et kosthold som er gjennomførbart, slik at du får de resultatene du ønsker.

Christian Vilming

Jeg er utdannet fysioterapeut, personlig trener og ernæringskonsulent
 
Som fagperson innen ernæring er jeg opptatt å jobbe kunnskapsbasert i kombinasjon med beste mulig praksis. Det vil si at vi sammen finner de rette løsningene for deg når det kommer til kosthold og helse, i kombinasjon med best tilgjengelig kunnskap innenfor ernæring. 
 
Kostholdsveiledning en prosess over tid, der du må jobbe aktivt hele tiden for å nå dine mål. 
For meg er det viktig å kunne bidra til at du tilegner deg kunnskap om ernæring, og at du over tid trener på å omsette denne kunnskapen i din hverdag. Underveis skaffer du deg viktig erfaring og kompetanse som gir varige resultater.