Meny

Manuellterapi

En manuellterapeut er en fysioterapeut med en toårig videreutdannelse i behandling av muskler og skjelett.

Manuellterapi er utredning, undersøkelse, diagnostikk og behandling av plager og skader i muskler og skjelett. Behandling skjer med manuelle metoder og spesifikke øvelser for å lindre smerte, gjenopprette eller bedre kroppens funksjoner.

En manuellterapeut fungerer som primærkontakt. Dette betyr at manuellterapeuten kan, på lik linje med leger og kiropraktorer, henvise til røngten, MR og CT, og ved behov også henvise til spesialister eller fysioterapi. Manuellterapeuten kan også sykmelde i inntil 12 uker.

Våre manuellterapeuter

Merete Ødemark

Merete har mastergrad i manuellterapi ved Curtin University of Tehnology i Australia, 2002. Hun er spesialist i manuellterapi. Merete er også utdannet akupunktør fra Høyskolen i Oslo. Hun tar nå utdannelse i ultralyddiagnostikk. Interessefelt: hodepine/migrene, akutte plager i nakke og rygg, ultralyddiagnostikk.

Harald Markussen

Harald har mastergrad i manuellterapi fra Universitetet i Queensland, 2006. Han er spesialist. i manuellterapi. Harald er også spesialist i idrettsfysioterapi og har ansvaret for herrelandslaget i håndball. Han er også tilknyttet helseteamet i Norges Friidrettsforbund. Interessefelt: nakke, skulder, kne og løpsrelaterte skader. po