Meny

Kiropraktikk

Kiropraktisk behandling består av mange forskjellige teknikker som i hvert tilfelle tilpasses pasienten. Forskning har vist at kiropraktisk behandling er en trygg og effektiv behandlingform for plager i muskler og ledd.

En kiropraktor fungerer som primærkontakt. Dette betyr at du som pasient kan komme direkte til kiropraktoren uten legehenvisning. Kiropraktoren kan, på lik linje med leger og manuellteraputer, henvise til røngten, MR og CT, og ved behov henvise til fysioterapi eller andre spesialister. Kiropraktoren kan sykmelde inntil 12 uker.

Guri Steffensen

Guri er utdannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i Odense, 2009. Hun er medlem av Norsk Kiropraktorforening og er offentlig godkjent kiropraktor.

Kiropraktoren kan hjelpe deg med både akutte og langvarige plager, blant annet: Hodepine Svimmelhet Kjeveplager Nakkeplager Skuldersmerter og smerter mellom skulderbladene Korsryggsmerter Brystsmerter Bekken og hoftesmerter Isjias og bensmerter Ankel og fotsmerter Arm og håndsmerter Idrettskader Plager hos mor og barn i forbindelse med fødsel og graviditet