Meny

Fysioterapeut

Våre fysioterapeuter kan blant annet hjelpe deg med:

 • Opptrening etter skader, operasjoner eller sykdom
 • Behandling av ryggplager, nakkeplager, skulderplager, kneplager, armsmerter, ankel- og fotplager, bekkenplager, hodepine, muskel- og senebetennelser med mer. 
 • Behandling ved akutte skader 
 • Idrettsskader og tilsvarende skader hos ikke-idrettsutøvere
 • Skadeforebyggende trening

Flere av våre fysioterapeuter master- og spesialistgrad i idrettsfysioterapi. 

Du trenger ikke henvisning fra lege for å bestille time hos våre fysioterapeuter. Du kan bestille time hos våre private behandlere på linken nedenfor eller ved å ringe resepsjonen på 67575020. Vi hjelper deg raskt.

   Våre fysioterapeuter

   Andreas M. Ranvik

   Andreas er utdannet fysioterapeut ved universitetet i Århus, 2013. Han er også utdannet personlig trener. Andreas er nå godt i gang med Masterstudie i idrettsfysioterapi. Interessefelt: Behandling og forebygging av idrettsskader, behandling av rygg- og nakkeplager. Fysisk trening tilpasset idrettsutøvere.

   Nina Paulsen (i permisjon)

   Nina har mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole. Hun er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen, 2010. Nina har i tillegg en bachelor i idrett og friluftsliv fra Høgskulen i Volda. Interessefelt: Idrettsmedisin, forebygging og behandling av idrettsskader (særlig hofte, kne og fot), såletilpasning og Kinesiotape.

   Andreas Brunes

   Andreas er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2006. I tillegg har han grunnfag i idrett ved Norges idrettshøgskole. Han er ferdig utdannet osteopat mai 2014 ved Norges Helsehøyskole. Interessefelt: Idrettsmedisin, sammensatte plager, akutte skader, hodepine, nakke/rygg/bekken/hofte, gravide og barn.

   Joakim Andre Solberg

   Joakim er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2014. Joakim jobber i tillegg som personlig trener. Interessefelt: Idrettsskader, idrettsspesifikk trening og akutte skader

   Tuva Bilov-Power

   Tuva er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo og Akershus, 2016. Hun jobber i tillegg som personlig trener. Interessefelt: Akutt- og belastningsskader, idrettsmedisin, behandling og forebygging av idrettsskader.

   Toril Hetland Akerhaugen

   Toril er utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo, 2007. Hun har mellomfag i Fysisk Aktivitet og Helse fra Norges Idrettshøgskole. Interessefelt: Idrettsmedisin, behandling og forebygging av idrettsskader, kvinnehelse, gravide, bekkenrelaterte plager og massasje.

   Didrik Grønvold

   Didrik er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1990. Han har i tillegg 3-årig utdannelse i idrettsfag ved Norges idrettshøgskole og er veileder for masterstudenter i idrettsfysioterapi. Han er spesialist i idrettsfysioterapi. Didrik har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, særlig i kne, skulder og hamstrings.

   Celine Vestre Tryggestad

   Celine er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1998. Hun har mellomfag i fysisk aktivitet og helse ved Norges idrettshøgskole. Celine har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, behandling av dansere, idrettsmedisin, kvinnehelse, bekkenløsning, arbeidsplassvurdering.

   Susanne Liisberg

   Susanne er utdannet fysioterapeut ved Mensendieckhøyskolen i Oslo, 1983. Hun har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Kvinnehelse, bekkenløsning, brystkreft, rehabilitering før og etter operasjoner.

   Geir Stokke

   Geir er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2000. Han er også utdannet D-trener i alpint ved Norges idrettshøgskole. Geir har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjon, idrettsmedisin, motorisk utvikling/trening av barn/unge.

   Morten Tufte Thams Michelsen

   Morten er utdannet fysioterapeut ved Ulm Lehranstalt fur Krankengymnastik i Tyskland, 1984. Han har mellomfag ved Norges idrettshøgskole. Morten har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, idrettsmedisin.

   Jan Morten Pettersen

   Jan Morten er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1997. Han har også 3,5 års utdannelse i idrettsfag ved Norges idrettshøgskole. Jan Morten har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Generell idrettsmedisin, oppfølging av mosjonister og idrettsutøvere med prestasjonsfokus, treningslære og opptrening før og etter operasjoner.

   Hans Morten Jahr

   Hans Morten er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1994. Han er veileder for masterstudenter i idrettsfysioterapi. Hans Morten har driftsavtale med kommunen. Interessefelt: Idrettsmedisin, rehabilitering før og etter operasjoner.