Meny

25% rabatt på utendørs PT trening

Vi tilbyr utendørs trening med personlig trener. Du kan velge om du vil trene alene, sammen med en venn (DUO) eller i små grupper. I perioden vi må holde treningssentrene stengt gir vi deg 25% rabatt på utendørs trening med pt. PS: Du trenger ikke være medlem av Gnist for å benytte deg av dette tilbudet!

Kjøp klippekort her

Personlig trening 1-1 og Duo

Du trener med en av våre erfarne og dyktige personlige trenere, og får en effektiv økt med ny motivasjon og gode resultater. Ønsker du å trene alene med en pt (1-1) får du kjøpt klippekort med 5 klipp a 5 ganger. Om du ønsker å trene med en venn kan dere kjøpe hvert deres DUO-klippekort med 5 klipp a 5 ganger. Du kjøper klippekortet på nett og avtaler direkte med din personlige trener når og hvor du/dere skal trene.  Kjøp klippekort og se hvilke personlige trenere som er tilgjengelig for utendørstrening.

Utendørs PT gruppe (4 deltagere)

I de kommende ukene vil vi tilby flere ulike utendørs PT grupper. Gruppene ledes av våre personlige trenere og har maks 4 deltagere. Gruppene møtes til fast tid, fem ganger totalt. Les mer om våre utendørs PT grupper.

Smitteverntiltak

For å imøtekomme kravene fra Helsedirektoratet gjelder følgende for utendørstrening i regi av Gnist:

  • Maks 5 personer inkl. PT i samlet gruppe
    • Fysisk avstand på 2 meter mellom hver deltaker under hele treningen
    • Ingen bruk av felles utstyr


    Har du spørsmål om medlemskapet ditt?

    Les mer her