Meny

Start nå og få fri trening ut september!

Har du bestemt deg for å begynne å trene? Trener du allerede, men vil prøve et annet treningssenter? Eller er du litt i tvil om hva slags trening som passer for deg?

Nå få du en unik mulighet til å PRØVE Å TRENE PÅ GNIST! Start treningen i august og du kan trene både i vår flotte treningssal og delta på våre inspirerende gruppetimer helt frem til 1.oktober! Du får i tillegg med 2 gratis oppstartstimer med en av våre dyktige personlige trenere! Du betaler kun innmeldingsavgiften på kr. 399,-

Tilbudet gjelder ved registrering senest 31.august. Kom innom vårt senter i Durudveien 37!

Ønsker du at vi tar kontakt med deg for å avtale oppstart? Fyll ut her.

Trives du ikke gir du oss skriftlig beskjed innen 25/9 om at du vil avslutte. Helt uten videre forpliktelser. Ser du etter prøveperioden at trening på Gnist fungerer for deg, går du automatisk over på medlemskap med 12 mnd binding. Les mer om de ulike medlemskapene her.

Adm.gebyr kr. 399,- tilkommer, og refunderes ikke. Oppstartstimene består av 1 klokketime og 1 halvtime med en av våre personlige trenere.
Det er 18 års aldersgrense. Er du mellom 15 og 18 år kan du benytte medlemskapet Gnist Ung i kombinasjon med denne kampanjen. Les mer om Gnist Ung her.

Tilbudet om prøvetrening gjelder kun på Gnist Gjettum.

Vil du kun trene på vårt senter i Nadderud Arena?

Her kan du trene i flotte lokaler med sentral beliggenhet fra kun kr. 349,- per måned. Senteret har ikke gruppetrening, men du kan får god helpe av en av våre personlige trenere. Vi anbefaler alle nye kunder å kjøpe en oppstartsime på Nadderud (kr. 499,-)

Tilbudet med å prøve gratis gjelder på Gnist Gjettum. Ønsker du å trene kun på Nadderud anbefaler vi at du tegner et medlemskap ved dette senteret.