Meny

Våre personlige trenere

På Gnist har vi mange meget dyktige og faglig sterke personlige trenere. Alle våre trenere er også fysioterapeuter.

Våre trenere kan lære deg å trene riktig slik at du får de resultatene du ønsker. Du kan ha en enkelttime med treneren for å gå gjennom treningsprogram eller du kan ha faste møter over tid for å sikre at du trener helt riktig, gjennomfører det du skal og får variasjon og fornyelse i treningen.

Nedenfor kan du lese litt om våre trenere.

christian@gnistrende.no

Christian Vilming

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Karolinska Institutet i Stockholm. Jeg er i tillegg utdannet som personlig trener og har diverse emnekurs i fysiologi ved Norges idrettshøgskole. For tiden tar jeg en bachelor i ernæring ved Atlantis medisinske høyskole. De siste årene har jeg jobbet som treningsveileder, personlig trener og fysioterapeut på Gnist.

Formidling om de positive effektene av fysisk aktivitet på menneskets fysiologi står høyt hos meg. Ved å kombinere beste tilgjengelige vitenskap om fysisk aktivitet og helse med praktisk erfaring, kan jeg legge forholdene til rette for at du skal lykkes med å nå dine mål!

andreasl@gnistrende.no

Andreas Lycke

Jeg er utdannet fysioterapeut, personlig trener og ernæringskonsulent. Jeg har mange års erfaring som personlig trener og ernæringskonsulent og kombinerer gjerne trening og kostholdsveiledning for mine kunder. Jeg driver selv med kondisjonstrening som løping, sykling, langrenn og spinning, og styrketrening både i treningsstudio, hjemme og utendørs. 

Jeg er brennende opptatt av trening og kosthold, med varig endring og varige resultater som det overordnede målet for mine kunder. Gjennom et samarbeid med meg vil du lære hvordan du trener helt riktig i forhold til de resultatene du ønsker. Jeg vil også hjelpe deg med trening som passer inn i din hverdag, og lære deg gode strategier for hvordan du lykkes med treningen over tid og hvordan du opprettholder motivasjonen. Jeg vil pushe og motivere deg til gode og effektive økter når vi trener sammen, men også sørge for at du lærer å trene riktig på egenhånd. 

benita@gnistrende.no

Benita Lundgren

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Umeå Universitetet i Sverige og har hele min yrkeskarriere jobbet med fysisk aktivitet og helse - som fysioterapeut, leder, treningsveileder, instruktør og personlig trener. På Gnist jobber jeg som treningsveileder, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg har bred erfaring fra en rekke idretter, hvorav multisport, sykkel, ski og løping har vært dominerende de siste årene.

Fysisk aktivitet, livsstil og helse har alltid vært min store lidenskap. Vi er skapt for bevegelse og det er gjennom bevegelse vi får utnyttet kroppens hele potensiale. Det å kunne hjelpe mennesker å finne frem sitt potensiale og oppleve treningsglede, mestring og fremgang er utrolig givende for meg.

Trening med meg vil være inspirerende, morsomt, variert og effektivt og du vil utfordres både fysisk og mentalt. Sammen skal vi ha en spennende og målrettet reise frem mot akkurat DINE mål, uansett nivå.

joakim@gnistrende.no

Joakim Andre Solberg

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo. Jeg har hele livet vært en aktiv idrettsutøver og har bred erfaring innen blant annet forball, ishochey og amerikansk fotball, samt kondisjons- og styrketrening. Jeg jobber som fysioterapeut, personlig trener og er medisinsk ansvarlig for et amerikansk fotballag, hvor jeg selv er aktiv utøver. 

Jeg er lidenskapelig når det gjelder idrett, trening og helse og er opptatt av at vi sammen skal nå dine målsetninger gjennom forskningsbasert, funksjonell og individuell tilrettelagt trening. Trening med meg vil være både utfordrende, morsomt, variert og samtidig ha fokus på korrekt teknisk utførelse for å gi deg kunnskapen til å lykkes med treningen på egenhånd. Så - avhengig av om målet ditt er stor eller lite, sammen skal vi jobbe for å virkeliggjøre dem!

andreasr@gnistrende.no

Andreas M. Ranvik

Jeg er utdannet fysioterapeut ved VIA College i Aarhus og har i tillegg studert idrettsfag ved Høyskolen i Oslo. Jeg er aktiv fotballspiller og løper, og har erfaring som fysioterapeut innen idrett og treningsveiledning både i Norge og Danmark. 

Enten du er idrettsutøver som ønsker prestasjonsforbedring eller nybegynner som vil ha hjelp til å komme i gang garanterer jeg en motiverende og variert treningshverdag som er faglig forankret og individuelt tilpasset. 

Jeg er opptatt av kvalitet i øktene for å sikre din fremgang. Det innebærer en motivert, engasjert og faglig sterk treningsveileder som vil pushe deg til å oppnå resultater!

tuva@bilov.no

Tuva Bilov-Olsen

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo og Akershus, og jobber for tiden i turnus. Idrett og trening har alltid vært en stor del av livet mitt, og noe jeg finner stor glede i. Jeg var tidligere aktiv håndballspiller og gikk toppidrett håndball med treningslære på videregående. De siste årene har jeg jobbet som instruktør på ulike treningssentre, og er kurset innen flere treningskonsepter.

For meg er det viktig å tilrettelegge for hver enkelt kunde. Alle behov er forskjellig, vi motiveres ulikt og mål er individuelt. Derfor legger jeg grundig arbeid i å skreddersy, identifisere og prøve de metodene som gjør at du som kunde finner trenings- og bevegelsesglede. Jeg har stor lidenskap når det gjelder å trene andre, og håper å kunne «smitte» nettopp deg med god energi!
Jeg vil sørge for motiverende treningsøkter med variert trening av god kvalitet. Jeg er opptatt av å være en god treningsveileder og samarbeidsparter for å oppnå dine ønskede resultater.

carina@gnistrende.no

Carina Wold (I permisjon)

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo og har en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole. I tillegg har jeg utdannet meg som personlig trener gjennom active education i SATS-skolen.
Med lang erfaring og høy kompetanse innen fysisk aktivitet og helse sørger jeg for at du når dine mål, uansett nivå, alder og treningsbakgrunn.

Treningen hos meg vil være basert på nyere forskning og egen erfaring innen arbeid med helse og aktivitet. Du får variert og morsom trening med fokus på teknikk og maksimal ytelse tilpasset ditt nivå. Selv elsker jeg å være i aktivitet og har i flere år drevet med håndball, dans og løping. Jeg ønsker å videreformidle min glede av aktivitet for å motivere nettopp deg!

anettemelheim@hotmail.com

Anette Melheim

Jeg går siste året mitt på fysioterapistudiet ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Jeg har tidligere jobbet på treningssenter som både instruktør og veileder, og oppdaterer meg stadig på nyere forskning innenfor trening og helse. Ved siden av studiet jobber jeg også på Olympiatoppen toppidrettssenter som instruktør.

Selv har jeg min lidenskap når det gjelder idrett og trening og ønsket mitt som personlig trener/veileder er at hver enkelt skal nå sitt personlige mål gjennom variert, effektiv og riktig trening uansett nivå. Det blir utfordrende men samtidig morsomt og sammen skal vi skreddersy et treningsprogram som pusher deg mot ditt mål, men som også gir deg glede og overskudd i hverdagen.