Meny

Fysioterapi

Fysioterapeuter behandler plager i muskler og ledd. Det kan være opptrening etter skader og sykdom, forebyggende og helsefremmende behandling eller behandling ved akutte skader. Trening blir ofte brukt som en viktig del av behandlingen, i tillegg til ulike teknikker som behandler ledd og musklatur.

Våre fysioterapeuter

Andreas M. Ranvik

Andreas er utdannet fysioterapeut ved universitetet i Århus, 2013. Han er også utdannet personlig trener.
Interessefelt: Behandling og forebygging av idrettsskader, behandling av hofte, kne og ankel. Fysisk trening tilpasset idrettsutøvere.

Christian Vilming

Christian er utdannet fysioterapeut ved Det Karolinska Instituttet i Stockholm, 2008. Han er utdannet personlig trener ved Norges idrettshøgskole og tar nå utdannelse innen ernæring og ultralyddiagnostikk.
Interessefelt: Artrose/bruskskader i hofter, kne og ankel, ultralyddiagnostikk.

Tuva Bilov-Olsen

Tuva er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo og Akershus, 2016. Hun jobber i tillegg som personlig trener og instruktør.
Interessefelt: Akutt- og belastningsskader, idrettsmedisin, behandling og forebygging av idrettsskader.

Nina Paulsen

Nina har mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole. Hun er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen, 2010. Nina har i tillegg en bachelor i idrett og friluftsliv fra Høgskulen i Volda.
Interessefelt: Idrettsmedisin, forebygging og behandling av idrettsskader (særlig hofte, kne og fot), såletilpasning og Kinesiotape.

Toril Hetland Akerhaugen

Toril er utdannet ved høyskolen i Oslo, 2007. Hun har mellomfag i Fysisk Aktivitet og Helse fra Norges Idrettshøyskole.
Interessefelt: Idrettsmedisin, behandling og forebygging av idrettsskader, kvinnehelse, gravide, bekkenrelaterte plager og massasje.

Andreas Brunes

Andreas er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2006. I tillegg har han grunnfag i idrett ved Norges idrettshøgskole. Han er ferdig utdannet osteopat mai 2014 ved Norges Helsehøyskole.
Interessefelt: Idrettsmedisin, sammensatte plager, akutte skader, hodepine, nakke/rygg/bekken/hofte, gravide og barn.

Joakim Andre Solberg

Joakim er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2014. Joakim jobber i tillegg som personlig trener.
Interessefelt: Idrettsskader, idrettsspesifikk trening og akutte skader

Birgit Øverby Tennøe

Birgit er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1979. Hun har også utdannelse fra Norges idrettshøgskole. Birgit har driftsavtale med kommunen.
Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, behandling av parkinsonpasienter.

Hans Morten Jahr

Hans Morten er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1994. Han er veileder for masterstudenter i idrettsfysioterapi. Hans Morten har driftsavtale med kommunen.
Interessefelt: Idrettsmedisin, rehabilitering før og etter operasjoner.

Morten Tufte Thams Michelsen

Morten er utdannet fysioterapeut ved Ulm Lehranstalt fur Krankengymnastik i Tyskland, 1984. Han har mellomfag ved Norges idrettshøgskole. Morten har driftsavtale med kommunen.
Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, idrettsmedisin.

Jan Morten Pettersen

Jan Morten er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1997. Han har også 3,5 års utdannelse i idrettsfag ved Norges idrettshøgskole. Jan Morten har driftsavtale med kommunen.
Interessefelt: Generell idrettsmedisin, oppfølging av mosjonister og idrettsutøvere med prestasjonsfokus, treningslære og opptrening før og etter operasjoner.

Didrik Grønvold

Didrik er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1994. Han har i tillegg 3-årig utdannelse i idrettsfag ved Norges idrettshøgskole og er veileder for masterstudenter i idrettsfysioterapi. Han er spesialist i idrettsfysioterapi. Didrik har driftsavtale med kommunen.
Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, særlig i kne, skulder og hamstrings.

Celine Vestre Tryggestad

Celine er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1998. Hun har mellomfag i fysisk aktivitet og helse ved Norges idrettshøgskole. Celine har driftsavtale med kommunen.
Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjoner, behandling av dansere, idrettsmedisin, kvinnehelse, bekkenløsning, arbeidsplassvurdering.

Susanne Liisberg

Susanne er utdannet fysioterapeut ved Mensendieckhøyskolen i Oslo, 1983. Hun har driftsavtale med kommunen.
Interessefelt: Kvinnehelse, bekkenløsning, brystkreft, rehabilitering før og etter operasjoner.

Geir Stokke

Geir er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 2000. Han er også utdannet D-trener i alpint ved Norges idrettshøgskole. Geir har driftsavtale med kommunen.
Interessefelt: Rehabilitering før og etter operasjon, idrettsmedisin, motorisk utvikling/trening av barn/unge.

Siren Birgitte Aas (permisjon)

Siren er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, 1992. I tillegg har hun 3-årig utdannelse i idrettsfag og pedagogikk ved Norges idrettshøgskole.
Interessefelt: Akutt- og belastningsskader; rygg, hofte, kne, ankel/fot, såletilpasning, idrettsmedisin, aktiv rehabilitering.